Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim im puno srece u zivotu
Ajme malog plavog anđela , pa ovo je .. huh , nemam riječi ne mogu.
Srce mi se para kada vidim ove preslatke, napustene malisane... Mi svakodnevno kukamo kako nemamo ovo, nemamo ono, a oni nemaju ono najvaznije citav zivot - roditeljsku ljubav!
Djeca su zlato svog svijeta, naprijed djeco
Koga zanimaju djeca u zemlji traca,kica i vanserijske gluposti.Da je politicka ili pak tema auti,mobiteli,ko je in ili out.Djeca su u ovakvim zemljama visak kao i u svim sirotinjskim.Rodi me majko sretnog (znaci sto dalje od Bosne i slicnih zemalja) pa me u kantu baci.
Klinci puno srece u zivotu! Tuga i jad, vest bez i jednog komentara...