Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prof.Čekić se uopste ne druzi sa Fahrom, ali uopste...nikako i nikako.ne znam odakle ta glupost....a prof. Čekić je za vrijeme rata bio U SARAJEVU u kojem je izgubio i brata !!!
I oni kao sada hoće mulltu-kulti "Bosnu". hahaha
Cestitke i stalno treba ponavljati da se nikad nikom ne dogodi isto i prevesti na sto vise jezika .
OVO GUSINJSKO G.O.V.N.O (IZ GUSINJE) JE BLIZAK PRIJATELJ "SANDŽAČKOG G.E.B.E.L.S.A"-FAHRE RADONJČIĆA I UVELIKO JE ZAJEDNO SA "G-E-B-E-L-S-O-M" PRIDONIO DA SE ORGANIZUJE R.A.T U BiH...I DAN DANAS RADI NA RUŠENJU ODNOSA MEĐU NARODIMA I UNIŠTAVANJU POMIRENJA.... NEMA MIRA U BiH DOK JE OVAKVIH G.O.V.A.N.A, NITI SUŽIVOTA, NITI IMA BiH... NA K.R.V.I SREBRENIČKIH Ž.R.T.A.V.A ONI PIŠU SVOJE KNJIGE I PROMOVIŠU SEBE.... A NIKO DA SE UPITA: GDJE STE BILI TI ČEKIĆU (M.A.LJ.U) I TI RADONJČIĆU (G.E.B.E.L.S.U) DOK SU SREBRENIČANI U.B.I.J.A.NI.?????
samo pisati, neka znaju budući naraštaji
Svaka cast dr Cekicu za ovu knjigu . Istinski borac za pravdu i istinu . Dok ne istkeramo istinu na vidjelo nema pomirenja
A ovaj Ćekić je onaj ludak što sam ga prije neku godinu gledao na TV-u. Ja koja ludačina bože dragi, ne mogu da vjerujem da je Bog toliko dobar da ga drži još na zemlji.
Aferim, SAMO nastaviti pisati, zabiljezavati i informisati o genocidasima srbima , ko su i sta su, i sta su sve pocinili ko genocide i etnicka ciscenja nad Bosnjacima !
Pronadjite se u ovoj recenici; ZTRVOVATI CI MIR ZA NEZAVISNU BiH. Alija Izetbegovic.
poslije presude perisicu smajo ga moze cosicu a bogami i svim srbima samo glabat ameri nisu kivni na srbe sto su napravili genocid nego sto nisu ali to je jedna mnogo ozbiljnija prica pitajte malo o tome hasana cengica i pitajte ga usput ko mu je i zasto prakticno zabranio javne nastupe
koje je ovo izdanje 100.? pa ni vi sami vise ne vjerujete u svoje lazi a kamo li neko drugi...
Odakle oružje i vojne formacije u demilitiziranoj zoni Srebrenice?
Dokle ce se ovi vise furati na to..Svijet je prozrio manipulacije,pocelo se odmotavati klupko rata u BiH.Trebali ste zvati Herendu na skup a Garapliju kao snimatelja
stvarno ste naporni ovo nije fer ako mislite multi kulti da zivite svi su krivi samo mi nismo vozdra