Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ostaje ista tarifa za kovertu
Bruno prevarant na kvadrat
treba gradit visoke zgrade da bi se narod lakse izvukao iz govana citau bosne
Najgori odjel u bolnici. Otvoreno traže pare. Porađaju trudnice kojima nije vrijeme da im mirno prođe noćna smjena. Posla za policiju i tužilaštvo tu najviše ima
Predsjednik upravnog Varioc SSS sprema Bojić tugo moja na što smo spali
Jel to onaj sto je izglasao da radnicima KBZ ne bude regres 🤬
Tarik je bio Ribicev ucenik I potrćko.Sve ga ovaj učio pa I lopovlucima, I kako ilegalno abortuse raditi. SDA I mafijaska hobotnica kantonalne bolnice Zenica.
Jadnog Tarika Zulovica SDA postavila na funkciju, smijesno.. Ribic najbolji ginekolog definitivno, nazalost strucnost nije dovoljna! A Bojic da zna ista odgojio bi sina a ne narkomana! Moras biti glup da ne shvatis odmah o cemu je rijec ovdje..
Je li još uvijek tamo važi pravilo svaki bolji doktor ima sobu sa svojim pavijenticama, malo lošiji jedan red u većoj sobi, porodi se vještački izazivaju kako bi se porodi i muštuluci uštimali sa smjenama, a sa vještačkim porodima idu i komplikacije itd...
Da li je ovaj nacelnik bio los ili nije dozvoljavao ono sto su kasapi navikli da rade? Sistem je svakako u kolapsu i s njima koji ne rade svoj posao kako bi trebali.
Ne razmnošavalj se tuj. Odlazi
konjic bh wuhan
Sreća, ko bi onda Zeničankama pichetinu pregledao :)
Ulazi starleta kod ginekologa i pozdravlja ga: - Ooo de si kolega.......Kaze on: -Kakve smo mi to kolege, sta pricas....a ona ce - Pa kako kakve, i ti i ja zivimo od piichke ;)