Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad vam neću oprostiti što ste nam Ploče ukinuli....
CUJ RADOVI NISU IZVRSENI NA VRIJEME? ODMAH, PENALE IZVODJACU RADOVA!
SDA najavljuje veliki poslove na sav glas, a o propadanju tih projekata poput Poljine Hill, se ćuti. Obmane im služe kako bi obavljali malverzacije. Krali, zapošljavali i bahatili se. Kako može jedan kelner biti glavni čovjek za kadrovska pitanja? Ispade da smo menza .
Predizborni voz
Ja se vise od sramote ne bi oglasavao, nemojte ga ni pustati gomilo nesposobnih ljudi!!!
Vec dvije godine studiram u Mostaru a jos se nisam vozio vozom. Izgleda da cu morat obnovit koju godinu
Posto kod nas sve kasni pa nije ni ovo neka novost
A do Govnazda jel prolongiran?
Hajte pa da se provozamo do Mostara na sunce malo, ne mogu ovog snijega.
Ako cekas ovaj voz onda Mostara neces nikad vidjeti
A do Govnazda jel saobraca?
Haman su radovi prolongirani do par dana pred izbore. Onda Bakir baca osmjehe, Sebiji donose cvijeće , te se TALGO vozu POTPISUJE BEZUSLOVNA KAPITULACIJA Draganu Čoviću predsjendiku HR HErceg Bosne, ko Nijemci Francuzima 1918 i obrnuto 1941 !!
Kome treba ta linija uopšte?