Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise mrzim ovo tanko sunce. Dovoljno toplo da ne mozes skijati, hladno za mora. Basketa prehladis se glat. Teretane sad se loze da su spremni za juni sabani. Nemas sta raditi, jedino se vozati navecer, al niti putevi valjaju da ga nagasas hem lezeci hem stajaci drotovi. U bosni se nema sta raditi proljece jos birtije zatvorene. Bar meni najgori period vazd je bio tad dole, monotono a okolo probisvjet, dezerteri suga prosjaci😂😂😂😂
Za najtačniju prognozu na svijetu koja doslovno pogodi u sat kada će kiša ili sunce posjetite www.yr.no vjerujte. Kakav Sladić i N1.
Slažem se, najbolja prognoza!
priej deset dana napisali proljece ce kasniti da dolazi hladno vrijeme
Stiglo je proljece, a mene isti stari nemir pokrece..
Halide izvini, nisam te prepoznao