{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Projekti: U ponedjeljak trening o poboljšanju izvoznih kapaciteta BiH

F
20.1.2007. u 12:19
0
0
Projekti: U ponedjeljak trening o poboljšanju izvoznih kapaciteta BiH
0
Projekti: U ponedjeljak trening o poboljšanju izvoznih kapaciteta BiH
Regionalna razvojna agencija REZ za regiju centralna BiH i Regionalna agencija sarajevske makroekonomske regije SERDA u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Agencijom za promociju uvoza iz zemalja u razvoju Kraljevine Holandije CBI u ponedjeljak 22. januara organiziraju "Drugi modul iz serija treninga za lokalne izvozne konsultante".
Trening će se održati u prostorijama Agencije SERDA, u zgradi "Energoinvesta" u Sarajevu, a planirano je da ga otvore ambasador Kraljevine Holandije u BiH Karel E. Vosskühler i prvi sekretar holandske ambasade u BiH Jan de Boer.

Obuka za lokalne izvozne konsultante samo je jedan od modula obuke u sklopu petogodišnjeg "Integriranog institucionalnog programa razvoja izvoza BiH".

Glavni cilj programa je poboljšanje izvoznih kapaciteta BiH kroz definiciju i afirmaciju proizvoda koji imaju perspektivu, razvoj 10-15 novih izvoznih proizvoda, obuku izvoznih konsultanata i menadžera proizvoda kao i institucionalno jačanje i organizacioni razvoj za sve aktere u izvoznom lancu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: