Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 godine slobodnog ubijanja civila "ko je kako htio" od strane sprskih genocidno-fasistickih terorista. Zvanicno broj ubijenih civila Sarajeva; opstina Hadzici: 629 , Ilidza: 1640, Ilijas: 539, Pale: 491, Centar: 3387, Stari Grad: 1152, Novi Grad: 3129, Novo Sarajevo: 1926, Vogosca: 718, Trnovo: 344
I fotografije i smimke ,sve mi lazemo nije se to desilo-sanjali mi sve sto bruka ove nam drage komsije sta zavrnuse plin ko u ratu - sram vas i stid bilo..preko svega prelazimo 25god.absad vala dosta!
Svaka cast za projekat!!!
Gebels na aparatima...
Za ubistvo njegovog brata naravno niko nije odgovarao, za bukvalno svakog srbina u Sarajevu neko jeste odgovarao, iskreno se nadam da ćeš pronaći slike brata!
@OperativacCacoMusan de mozes li se sjetit nekih presuda. vidim da si informisan
Srbi Admira i Boško, Kako nije niko odgovarao? Teretili su Herendu pa ga je onaj Smajlović pokušao ubiti, čak su mu i presudu dali koja je naravno pala, ni danas dan se ne zna koji đikan ih je ubio..