Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekat za svaku pohvalu, a pogotovo kada se recimo uporedi cijena grijanja u Tuzli, sa cijenom grijanja u Sarajevu, a da ne govorimo o tome koliko je ovaj nacin grijanja bezbjedniji od grijanja na plin.
Ovo ja slusam godinama. Sad konji srusili beton ispred moje zgrade i srusili drvo .... ionako su sve izrovali okolo pa sad Tuzla kao konjsko govno.
A dobro sad, ko hoce da se prikljuce neka se prikljuci, ko nece ne mora. S tim da Dzasmin ovo ne radi jer mu je zao gradjana Tuzle nego da bi obezbijedio bolji priliv prihoda svojim jaranima i rodbini u Centralnom grijanju.
covjece, pa ovo nigdje nema..... dali mislite da su ljudi u zapadnim drzavama glupi jer ove stvari ne grade? komunizam izgleda jedino silom nestaje. metak i tacka.