Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redovno plaćam TV pretplatu, ali više ne, pa zar je moguće da lokalna TV otkupi prava prenosa reprezentacije... Kako sada mi iz Sjeverne Bosne da gledamo te mečeve???
Ma o kojem programu pricate, bolje da niste gledali sinoc Hadzifejzovica - raspad sistema ...
ma hoce da je na digitalni paket stave da raja placa , cim je gazda focak HS-a kakva ce bit usluga hh
A da izbace Amnu TV , npr . ??? Pa da oni budu na cekanju do 20.9. ??
V..L..A..Š..K.A K..O..P...I..L..A...D S....D....P.....ovci
čestitam TV1! samo naprijed
a jeko Enes Hajdarević?
HARE TV uskoro u vašem seluuuuuuuuuuuuuu tema dana (iz noci u noc) bice kako da izvaram bošnjake da mi prođe i podjela državne imovineeeeeee
nije tako kako izgleda,i nije tako sto mislite.znam iz licnog iskustva. Ulaznica preskupa.Iskreno ne vrijedi jer je program ravan 0.Bujrum i sledece godine.Silajdzic ce doci od budzeta federacije i zderat ce ko konjjj ko i ove godine.Sramota.uzivajte na bh balu.poz
cuj kako, pa na RTRS-u... ovo je bilo ironicno... nece je gledat buraz moj dok se ne presjece koridor
USK je kanton 1, ne kanton 10
hoceli biti BHCabelnet
@Roki Neće, emituje se i TV Zenica :D
Joj sto se Haris Silajdzic gura samo. Da mu je da zagospodari cijelim medijskim prostorom Bosne i Herecegovine. Nazalost, ova TV ce biti kao i njegova stranka - SAMO SE POJAVE U VRIJEME IZBORA!
elob je danas pustio kanal, vrte se spotovi