Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komarica je mnogo srba, muslimana i hrvata hranio u Banjaluci za vrijeme 90-tih… Vrijedjati takvog covjeka je bijedan cin jednog SIPTARA iz Laktasa… Srbadijo, na vama je sramota za ovo jer mu sutite!
@voIvo …kao volonter sam licno dijelio hranu koju je Komarica obezbijedio, i znam kome i kako je dijeljena… Ja nisam katolik, i tvrdim jer ga znam, da je ovaj covjek moralno cist ko suza. Sramota je da jedan kreten sebi daje za pravo da vrijedja najpostenijeg katolika u Banjaluci!
@voIvo Ne lazi. Svi su dolazili po pomoc u Caritas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eto fino sami hrvati razotkrise svu licemjernost coviceve i dodikove politike.
srbi i hrvati su isti.........pedofil Komarica je primio lentu nakaradne izdrkotine Rs i time se pomirio sa progonom hrvata sa te kuroslavljem okupirane territorije BIH
Da nije bilo Karitasa nebeski narod bi pokrepo u Banja LuKi..
Ko je spašavao i pomagao Hrvatima koji su bježali za vrijeme sukoba sa Bošnjacima? U kojoj bolnici su se liječili?
sta ste mogli ocekivati od jednog grmalja zvanog dodik on nezna drucije rodzen takav umrijece pseto tako netreba te ga osudzivati nije on kriv sto ga je majka rodila da je znala mozda bi ga ukokala jer kreteni se radzaju ponekkad a on je jedan od njih
Krme iz Laktaša može samo zaroktati. On u svojoj nekulturi i neznanju niti ne zna šta je to isprika.
Pišite Draganu jbeo vas on u shpuak
Ali Klitoris je bas prohrvatski nastrojen. Pogledaj slika od vijesti. Ako je rasprava sa Bosnjacima, onda ide slika nadmocne i ljute barabe kojem ide pjena na usta. A kad je rasprava sa Hrvatima, onda ide slika barabe sa facom kao da je istresao deset kila gofana u gace.
Covic se svrstao uz Srbiju, a protiv BiH i ovih sto su protjetani i sto pisu laktaskoj barabi sad pismo. Samo me zanima, da li Blucani zaista misle da se sa barabom moze debatirati argumentima? Sad ce ih zatrpati lazima, koje nece moci demantirati sa deset pisama.
Milorad nastavlja slobodan pad.
TREBA POD HITNO DOVEST kima DA UREDI STANJE U komplet DRZAVI !!!!
@ba33😂😂👍 Kim Jong zauzet igra ping pong
Svaka cast,kad ste to napisali grmalju..... jedino sto se s ovim u pismu ne smije složiti pićik..ica Covic... ipak ste udarili na Covicevog idola ;)
I ovo je preseravanje mislim na protjerivanje.Svako je bjezao svom jatu i niko nije htio da ostane u manjini a oni sto jesu su nayebali.I mala djeca to znaju
@Milokliz1 Jeli ti ovo nesto vezano za Kosovo?! 😀😜😀
@BHRealnost3 Da za citav region.Ko god je ostao je nayebo jarane.Ja nikad ne uzimam niciju stranu i gledam veliku sliku a ne ono sto mi kazu da treba.Zivio ti meni!!