Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ako Miljacka odnese mostove, Halid Bešlić će biti priveden na informativni razgovor!"
Ja neznam sta njima znaci ta prirodna nepogada, oni to proglase i to je to odose rahat spavat kao ucinili su nesto, proglasili stanje prirodne nepogode
Subhanallah, da vam je Bog dragi u pomoci......
Ovo je kazna od Boga i poruka da se okrenemo vjeri i prestanemo slavit Bajrame uz turbo folk i alkohol koji su najvece smece i zlo na svijetu.
Sigurno je to u pitanju! I Švabe sigurno slave Bajram uz alkohol i turbo folk pa ih prošle godine snađe poplava stoljeća.
Sve po nazadnom dijelu Federacije :) ) ) ) ) Kaznjava Allah smece Mosnjacko :) ) ) ) )
uzmi lijekove :) opet zaboravljas da je Bosna i Hercegovina jedna Drzava.... tako da nema djeljenja....
Teška situacija na području Zvornika, poplave prijete kućama..... NARAVNO i OVO JE BOSNA :) samo da znas kopile Tursko.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)