Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već sam se bio zabrinuo, dugo nije bio neki PROVAKCINE članak
Sad je uživancija vakcinisati se...u moje vrijeme nije bilo ovih nano čipova kao danas nego DIL čipovi ...malo žulja dok spavam kada legnem na lijevo rame ali sve ostalo je OK ...
Pazi ti komentara, sve ekspert do eksperta, je li vam dala 3 km za kafu i tiket jutros, ili morate cekati do penzije?
Već sam 2mj. Baco klevetu na FORTU I NOVALIĆA A PARE NE STIŽU.OPET SAM POPIO I SAD JAVNO PITAM KAD CE LEĆ PARE-200 KM ŠTO SAM BLATIO U KORIST SDA.Mamre Također nije isplaćen al i dalje blati-ja alaha mi neću.Kolko sam se uzrujao popio sam nekolko piva iako je iftar.