Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva epizoda, druga epizoda, kad će nova sezona? nema veze šta udišemo ba, nego anam oni slave 9. januar ba, to je problem.
Zabranite Bosnjama da loze gume, plastiku i ovcije koze
Pa misli smo kada boljsevici dodu na vlast u Sarajevo i magla ce pobjeci
prno mahmut...
Opet ste mi sakrili prvi komentar, moram dodati: trkom na Bjelašnicu po svoj apartman!!! ha...ha, ha svi će pohrliti, toliko o finansijkoj moći stanovništva (doduše čast izuzecima...samo , i da imam para nikad ih neću potrošiti na objekte iz vaših reklama)
danas malo popustilo bosnjac pravoslavci imaju slobodan dan
dok se po dnevniku ne pocnu vrtit kazne i policija kako sa inspekcijom ulazi u kuce i provjerava sta se lozi mozete materama proglasavat , nas narod ne reaguje na apele vec na pendrek po glavi
Druga epizoda...koliko će ih još biti, isto ko da je u pitanju sapunica...ha, ha A šta se konkretno radi, to niko ne vidi, ovdje se samo nešto proglašava...a akcija=0(zero), kakav zrak, takva i država
Odoh malo do rezervata da turiram i još više ga zagadim, a onda nazad nastavlja se proslava Dana Republike Srpske!
Nije ni cudo obzirom na situaciju u BIH