Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OBIDJITE MALO PRIVATNE KUCE I POGLEDAJTE U DIMLJAKE,DA VIDITE KOLIKO OPRASUJU KO DA JE SVAKA KUCA "ČIRO"...KO DA JEVREJE LOŽE A NE ČUMUR I BOGA PITAJ STA JOS...NAJVECI ZAGADJIVACI SU PRIVATNE KUCE KOJE LOZE SVE I SVASTA...HVALA,PRIJATNO
@puJ-do JEBIGA BURAZERE,STA JE NORMALNO U OVOJ VUKOJEBINI??? NE BI ME CUDILO DA MI POKUCAJU NA VRATA,ALI ZAR NEMAJU PAMETNIJA POSLA ? KOLIKO DILERA,LOPOVA,MAKROA,POLITICARA...I DA MENE HAPSE ZBOG OVOGA....MA DAAAAJ :) BILO BI GLUPO,ZAR NE ?
Tako je i hitler nahuškao njemce, znamo svi što se zatim dogodilo, uči li iko na tuđim greškama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A vozilima na plin namecete jos vece namete, mamu vam jb. lopovsku!!!
Istina, a kad sam cula nisam mogla vjerovati. I oni kao nesto hoce da poprave. Pa hajmo onda fino sve iz pocetka. A ne ovako neke gluposti koje se svakako nece postovati.
Uzalud su svi napori, epizode, naredbe, zakoni. Na malom planinama zatvorenom prostoru se kreće 150 hiljada automobila, iz sto hiljada privatnih kuća kulja dim od uglja iz privatnih rudnika, stare odjeće, obuće, opanaka, otpada od namještaja, materijala od uništenih kuća, kukuruske, plastike i drugog organskog i neorganskog smeća. S druge strane 450 000 ljudi obavlja fiziološke i sve druge potrebe u dva glavna vodotoka rijeku Miljacku i rijeku Željeznicu i od njih nepovratno pravi otpadne kanale
nisam siguran da li moja Opel Askona ima euro 3 motor ?@#¥₩
spas je u rodnom selu... reče u mene moja nana , hrđavu mantraku i dlake smetaju , tek sad ja uhaviza sta je mislila.....
jedina zastita od ovog smoga, dima, je cigareta (cigara)... Nepusaci , drzite se!
...U ISTO VRIJEME, odobrili PROMET visoko-toksičnog UGLJA, sa visokim NEDOZVOLJENIM stepenom SUMPORA... (Valja se i zaraditi...ipak.)
Bitno je da se porez prilikom registracije naplacuje za vozila mladja od 7 godina. Nikako da shvatim. Zar nebi nekim olaksicama trebalo stimulisati kupovinu mladjih vozila.
@Iritator_klitorisa prodao zlatnu kasiku.
Zabranite ljudima koji nisu clanovi vladajucih porodica i onoma koji zive na minimalcu da udisu cisti zrak. Penzionere "humano uklonite" i eto rijesenja. Pu majku vam j... Sirotinjo i Bogu si teska.
Ja cu svoju dvicu gurat ako treba
Kakva auta ispod euro 3 pa nisu motori 6.2 pa da zagadjuju. Ako zabrane ispod euro 3 a to je preko 60% vozila u KS onda ti ostanu auta od 100.000 hiljada maraka. Svijet u domacinstvima lozi cipele, kozni otpad itd.
daj da nas neko rokne atomskom da ne zivimo vise sve nam ukinite ...... prije rata je bilo i gore pa se fino uvede plin jeftiniji od uglja i drva i rijesi problem pa onda dodju pametni zinula im guzica oci gladne daj da povecamo struju i plin pa sta sad hocete neko od 500 maraka plate da se smrzava LOZITEEEE dok ne crknemo :)
Eeeee, ne moze jeftin plin! Kako onda da svi zarade - Bh gas, Sarajevo gas, Unis gas, Eneroginvest gas, B-gas, H-gas, I-gas, BIH-gas, Kanton-gas i onda nekako dodje do krajnjeg korisnika, 47373737% marze dok svi po "malo" uzmu
Znači vlasti koje uvode harabatije u gradski saobraćaj, a ni ne pomišljaju na neki zdraviji tip vozila, (plin, struja), trebaju nekome da zabrane da vozi svoju harabatiju? Puštaju uvoz, puštaju registraciju strarudija, samo da bi naplatili. O saobraćajnoj infrastrukturi, semaforima, obilaznici, parkinzima i garažama, suvišno je i govoriti.
... a vozilima na plin povečali putarinu za 100%. To mogu samo kreteni u ovoj zemlji. PIH
smanjite cjenu struje, plina,uvedite rigorozne mjere za katalizatore na autima, organizujte javni prevoz sa vozilima na struju i bio gorivo i nece biti zagadzenja.ove vase vjestacke finte neca smanjiti zagadzenje.
Biće veselo sa revizorima sad, ali da je normalna država bio bi besplatan gradski prevoz dok je ova epizoda upozorenja na snazi. I da li će GRAS-ovi autobusi voziti sutra? Koja su oni eko norma? I neka drotovi kad sjede u autu na raskrsnicama ugase auto, a ne da stoji upaljeno.
Bake , mrs u Tursku kod Erde po sadaku u obliku gas maski !
Šuplja, narocito ovo sa zabranom vožnje starih auta, hah ha ha