Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Travniku rezultati dođu još prije ispita
Protiv Travnika se i bore momci i cure koji su ove kazne ubacili u zakon.
@as123987 Da je situacija na državnim fakultetima bolja, privatni ne bi ni postojali. Riba smrdi od glave...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pih, 5000 km kazna, a u medjuvremenu zamjenili par ispita i dobili 20.000 km.
Očito nisi studirao, baš se tako hiljade uzimaju, lopatom, pogotovo na Pravu ili Politikčm naukama. Na medicini je mogic taj scenario ali ko ce platiti 5.000 hilkada ili vise za ispit na Politickik naukama, uzobilji ss.
Vjerovatno su kaznjeni najneduzniji koji su jadnici kreskom zaboravili a oni kao Sulejman Lejlic i drugi poravi kriminalci nemoze im niko nista.
Kod nas u TZ cekas ispit po 2-3 sedmice
profa je prije bog, sad svi studenti neki žrtve, krše im se prava i vrijeđaju osjećanja. neće ovo na dobro djeco, neće.
Hoće mito šibičari fujjjj!!
pa i ptice na grani znaju koliko je uni sarajevo propao ..nema veceg odrona ..pa privatni fakulteti su deceniju ispred drzavnih // mozete svi vi pricati travnik ovakav , mostar onakav , tuyla onakva ..jarane sarajevo je odron svih odrona ...korupcija prostitucija ex katedra ....apsurdno je studirati u BIH ..pored njemacke austrije itd
A je li Zvizdicu upucena kazna, zna li se sta Denis radi na Arhitektonskok fakultetu?
Sta ce raditi kad nikad ne dolazi na posao.
Čuj "inspektori za vanjsko obrazovanje". Valjda za visoko obrazovanje. Tc tc tc. Ili je brzopletost ili neznanje autora ovog teksta.
@oxford.istanbul 😁😀😁Skolovan novinar ! Kao i Mimo sa OBN.a.
zaboravili na ispit, a morebit izgubili radove
Nasluso sam se o profesorima svasta zalosno je da su to profesori
kako prijavit?
Zasto kazna faxu kad je trezorsko poslovanje, znaci drzava naplacuje od drzave? ne kontam
vise da uskracuje sredstva faxu, dakle to je 5 milja koje nece moci potrosit u nesta. A izvor finansiranja nije jedino drzava, tu imaju studenti a i naucno-istrazivacki rad fakulteta
pozitivno, al hajd pregledaj 500 ispita za 5 dana. Sad ce sigurno asistenti i demonstratori pregledati ispite il ti ga josnvise prostora za malverzacije
iapit fino na kompjuteru u obliku testai rijeseno odmah na kraju ispita imas koliko si bodova osvojio. Ovi je moguce i sa matematickim zadatcima - zaokruzi tacan odgovor i gotovo
Na mom faksu rijetke ispite pregledavaju profesori, to vecinom rade asistenti.
Pa citava administracija u Bosni, ako niste do sada primijetili, radi na isti fazon. Hoces da otvoris firmu, hoces na CT skener, hoces da prodas kucu, da prijavis dijete, moras proci 500 saltera, a svi zinu cekaju da im ubacis u zvalje para. To razvlacenje, odugovlacenje, imaju svi za isti cilj: a to je da "pogurate" sa svojim parama, da im punite dzepove, gladnim gnjidama.
Studenti su tek sad na*ebali. Nece vise dugo cekati rezultate kod tih profesora, ali pitanje je kolika ce sada biti prolaznost.
Das profesoru 500 KM da vidis kako se objavljuju rezultati, na sta su cekali ocigledno.
Na Arhitektonskom fakultetu bi gotovo svaki profesor mogao dobiti istu ovakvu kaznu. :) I po 2 mjeseca se ceka.