Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesore , ovo o čemu ste govorili nije samo problem pravosudnih institucija i pojedinaca koji tamo rade. To se mora odnositi na sve javne organe. Evo jučer , prdsedavajuča Doma , Bradara , sa krstom na vratu , komentariše i negira odluku Ustavnog suda?????? Mislim da dalje ne treba ništa komentarisati ..Neko bi ih trebao sve smeniti , ali ko ?????...
Kod nas demokratija traje 1 dan i to kada treba dati glas na izborima. Poslije toga je sve cista samovolja, koja nikako da bude sankcionisana. Tako da i ne treba da bude bolje.
Ne znam tko je lik al potpisujem svaku riječ...
Podijelit ce regres hahah
Bolan ljudi, zašto zatvaraju ove lokalne Konzume. Nije meni do Konzuma, da se mi razumijemo, al kad ti je to najblizi granap....
Treba se vratiti 20+ godina do kada je postojala Republika BiH i krenuti naprijed, ovo sve što postoji od tada obrisati gumicom kao da nikada nije ni bilo.
Aha a stacemo sa onoim sto je pokradenpo? i to gumicom pa zaboraviti?
Prije svega treba završiti sa ovom nakaradom od ustava TRI KONSTITUTIVNA NARODA i to što prije to bolje, pošto je sa ovim jedna europska zemlla vraćena u srednji vjek feudalizma.
Da bi neki narod uopste imao drzavu potrebna je da taj narod ima ogromnu dozu zrelosti i hrabrosti, mi ocito to nemamo,mi imamo masu oboljelu od kriminala, korupcije i boljsevicke ideologije kojoj nema lijeka.
Najaci profesor na pravnom fakultetu
Joj kad mi ovako na sabahu zvekne kilometarski tekst imam osjecaj da mi je novinar na ruku tacno bi mu derno samarcinu
bas...............