Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to kriminalci, kupuju stanove od novca koji se treba ulagati u obrazovanje, pa niko ne piše o farmaciji i milionskim dugovima, para nema, a niko ne odgovara, pare su naše i trebaju se ulagati u obrazovanje, a završe u privatnim džepovima! On je samo jedna obični , manipulatro, navede vas da pomislite kako ima dobrenamjere, a ustvari gleda samo da sebi osigura nek dobro! Nakitio biografiju!
A dok je bio predsjednik Upravnog odbora gore pomenutog fakulteta kupovali su se stanovi dekanu i pojedincim da se prave da se ništa ne dešava! Kriminalac kao i ona dekanesa što pokrade milione na farmaciji i nikom ništa, kao i onaj bivši ministar sa ETF-a, ne znam pustišeli ga iz pritvora!
Opet sandzaklija
Majke mi Sarajlija vise ni na mapi, ugusise ovi.
SMEĆE, nikakav čovjek, intelektualac za svoj sitni interes, sada će imati love za nove mlađe ženske, on i SDA ko nebo i zemlja, ko SDA i onaj maneken Radović.
Kad je prije 3 godine bio deficit u budzetu, doticni bi povlacio svoje politcke veze da bi njegov fakultet i uposleni primili platu,dok bi ostalim fakultetima kasnila tranša i isplata Necu ostalo da pricam. SMECE je ono sto opisuje doticnog.
Smece od covjeka! Pokvarenjak do jaja.
a ti si divan
@gradheroj POznajem ga vjerovatno bolje od tebe pa znam sta govorim.
Dragi profa, sretno Vam na novoj funkciji. Hvala u ime studenata biologije kojima ste uvijek bili kao drugi otac, Vasa vrata su za nas studente uvijek bila otvorena, za iskreni razgovor i za savjete. Ne sumnjam u to da cete savjesno obavljati Vasu novu funkciju!
@BosanskiGaziija Debili primitivni, pitajte bilo kojeg studenta biologije. Sram vas bilo za takve rijeci.
Škrijelj?? to neki Sandžokan
@JoseDeLaMata Takve su bosnje, moji su iz sandzaka, ja sam proveo citav zivot u Sarajevu. Ako iko brani nacionalni identitet Nase drzave onda smo to mi, Srbi bi odavno potegnuli svakakve poteze vezano za rs, da nije sandzaka i bojaznosti od ljudi na tom podrucju.
@JoseDeLaMata eto te ko trump kretenu, hvalimo se nekim multietnicitetom nema nas jedva tri sorte u državi i to hoćemo da se pokoljemo međusobno. otiđi malo na zapad pa da čuješ kako djeca od 12 godina u autobusu vode najnormalniji razgovor na 4 različita jezika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)