Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za klix!
Au šuknu im ga za fašiste. :)
stani bolan glupi profesore..
cekaj malo, pa gdje je redakcija Klixa?? ako je u sarajevu, kakvo pravo imaju policija RS-a da im dolaze????
Dobro je, vec sam se pitao hoce li Djordje dati izjavu
ovaj isti zlatan ibrahimovic
ove luđačke šovinističke izjave moraš shvatiti kao dio terapije. Kako da kažem, od terapeutskog su značaja ;)
ma nije to nikakva mržnja...ako ništa nije to u tolikoj količini...to je više onaj oportunizam kojeg smo svi mi u bosni, ali svi do jednog prepuni. jednog dana ćemo valjda izgovoriti sve psovke koje imamo. i jbga, najvažnije je da komuniciramo, pa kako god...
zabranom se ništa ne postiže
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do sada...jedino ova izjava nije politikanstvo. I sasvim na mjestu. A kratko i jasno....neovlasteno prisluskivanje (pa cak i snimanje) jeste krivicno djelo i nista manje kao sto je i eventualna kupovina poslanika. Kazem eventualno samo iz razloga sto niko do sad nije jasno rekao da li je snimak pravi ili montaza. Svoje laicko misljenje o tome cu zadrzati za sebe. Zalosno, ali kako god da na kraju ovo zavrsi (a zavrsice sada posebno jer se pokrenulo naveliko) uvijek ce biti onih koji nece biti zadovoljni rezultatima. Jbg, Balkan je ovo. No i mediji, kao vrlo uticajan (ako ne i najuticajniji) nacin oblikovanja javnog mijenja moraju da se pozabave svojim standardima. Ne samo klix, nego svi redom koji znace nesto na medijskoj sceni. Vrlo cesto isti zloupotrebljavaju slobodu govora. A o nasim politicarima...necu nista...o njima se sve manje vise zna.
Like!!!