Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako nas ovaj mandov neuvuče u Evropu, neće niko?!
Cavka je daleko bolji od Ahmetovica i ostalih!!!
Samo naprijed Cavka do pobjede!!!
za razliku od Ahmetovica lopova i pijanca, ovaj je za njega institucija, Cavka pravi kandidat!💪
Bravo Čavka, naprijed do pobjede
Naprijed Čavka
Čavka do pobjede. Idemo hrabro, idemo jakooo 💪💪
Ahmetovic treba da se povuce i pruzi punu podrsku Cavci
Cavka naprijed, do pobjede.
Puna podrska za gospodina Čavku, jer je iznimno dobar kandidat
KOJI CIRKUS I ŠPRDANCIJA. IZ JEDNE KOALICIJE DVA KANDIDATA ZA BOSNJACKOG I JEDAN ZA HRVATSKOG PODPREDSJEDNIKA. PA VAMA NE TREBAJU DRUGE STRANKE IMA SAMI IZMEDJU SEBE DA SE POJEDETE. A SADIK NABIO NAOCALE NA NOS DA IZGLEDA DA JE INTELEKTUALAC.
Puna podrška Čavki. Samo naprijed do pobjede.
Cavka puno bolji kandidat od Ahmetovica.Cavka drzimo ti fige,do pobjede 🍀🍀🍀
Cavka puno bolji kandidat od Ahmetovica.Cavka drzimo ti fige,do pobjede 🍀🍀🍀
Ratne 93-ce dok su ljudima odvajani udovi testerom bez anestezije, ovaj proevropski blavor odlucio je da rijesi svoj problem klempavosti na stetu onih koji su stvarno imali problema sa zdravljem. Od tad pa sve do danas Sadik parazitira u svim oblicima koji mu donose korist bez previse truda.
Podpredsjednik genocidke je obicna vostana figura i prdnut nesmije od njihove vlasti.Sta je to Salkic uradio za minule 4 godine mandata vec sto je napunio sopstvene dzepove.Stoga i ova dva ublehasa vode borbu za stolicu i osobni interes.