Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova lakrdija nema veze ni sa pravom ni sa pravdom... Obicni obracun unutar SDA... Da je po pravu, sa njim bi lezali i Asim i Bakir i jos nekoliko njih najmanje... Ovako, cista predstava na racun covjeka koji im je do juce upravljao svim "sivim" poslovima... Nekom se zamjerio ocito...
logicno
Amire kad si se ti takav ruzan ozenio svi cemo
to to samo karaj po SDA produzi im pritvor dozivotno
Dovedite mu i kleptomana Bakira
SDA se urusava na svim stranama. Ako kojim slucajem izgubi izbore, past ce i Bake... ako ne ugrabi let za Tursku.
Nek se malo glavonja odmori....
Eto ti Bakire koliko ti je uzi krug stranke posten..jos dva mjeseca..Izgubi covjek nevinost koliko je nevin..eeee drzavo koji papci te vode..
samo da vam se sef pridruzi pa napravite jailhouse sda ili prdekana zeleni
Postenjacina..vidi mu se na faci...
Haha kako su ovi u zatvoru stali svi konkursi u Elektroprivredi sad se vidi ko je zaposljavao sve do sada ...
Jos da dobije zasluženu kaznu. Izuzimanje imovine itd. Daj boze da sve bude onako kako bi trebalo.
Tako to ide kada te Bakir spremi za odstrel...Neko u tamnicu,neko van iz stranke nekome pak žuti karton... E ti ćeš sudija abd. ubrzo da dobiješ crveni. Ti i tvoji ahbabi.
A šta nam je sa najvećim mafijašem Kukom? Što njega nema među ovom ekipom?
Ovaj Multi SDA,Razbojnik, iz prvog Safa, opljackao je više keša, nego što su opljackali, svi BiH ,Ulicni Razbojnici zajedno !!!!!
AMire baš te nešto krenulo ! Oformi u predekani nezavisni poslanički klub ! KAd je trebalo krast bAkir se stalno rapsitivo kod tebe a sad za tebe ni mukajet. Kako e Ćova došao u zatvor posjetit svog Fahru !
uh, ne šapči im tu ideju jer nikad ne znaš, ne bi bilo prvi put da neko pravo iz zatvora dođe na vlast, to je kod ovog naroda plus.
@suština To ti je tqako, a osim druga Tita i Mođe Pijade jahali su nas i ALija, Radovan, Fikret Abdić a Fahro se upravo popeo na ŠTOKRLU da i službeno ZAJAŠI ! U stvari dvije štokrle, sa jednom je bio i dalje prekratak !