Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka suga i mrakandanas zavrsava fakultet, gdje ce se svi zaposliti. niko vise nece na zanat. Ne moze majstora naci, svw gospoda na baterije, a ovi govnasti fakulteti samo nek se sto vise upise da zarade, gdje ce sutra stoka raditi to je nebitno.
Koga zanima šta je Vučić govorio 2006. u Sarajevu neka pogleda TV duel sa Sejfudinom Tokićem : https://www.youtube.com/watch?v=E_uxrUTjBZM
Ako se ima keša, samo privatni fakultet koji je eto negdje priznat, ovo sve je baci vrijeme i novac.
Prije svega se ne možeš prijaviti na fakultete koji su popunjeni poput zdravstvenih studija ili ETFa, tako da je logično da će u drugom roku biti daj šta daš i da će ovi slabiji biti traženiji u nedostatku izbora. :)
Uništiše sve, obrazovanje, kulturu, sport pa čak i vjeru u bolje sutra.
akademija scenskih umjetnosti- pa zar nemamo dovoljno cirkuzanata? sutra kad nebudu imali sta jest, krivit ce narod kako su seljaci i nemaju smisla za umjetnost.
umjetnika mi preko glave
Nema više kriterija ko ni na privatnim faksovima gdje je samo bitan novac. Na pitanje o srozavanju školstva u KS i odbijanju studenata da iz unutrašnjosti dolaze na studij u Sarajevo treba pitati nadležno ministarstvo i ministra, koji su prvo srozali osnovno i srednje obrazovanje ubijanjem kriterija i srozavanjem ugleda profesora, te političkim izborima direktora koji stranački kadroviraju, a onda su krenule hajke na dekane i dekanese pa i na rektora. Marjanoviću vrati se.