Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lokalna zajednica podrzava tajkune ne salje im inspekciju da bi ti tajkuni mogli da imaju helikopter
pravda za pedere....sta nas briga sto narod nema sta jest ....vazan je pederluk
U nas niko ne brine za nista, a svi primaju platu, kao u pjesmi > https://www.youtube.com/watch?v=DxczXZs-J6A
Da valjamo, ne bi ni postojale ovakve prodavnice koje nekog održavaju u životu. Kupci, uglavnom nisu ni krivi ni dužni, vjerujem, ne znam, poklopilo ih ovo vrijeme. Ali, tu su marketi, ustvari, još gore, zatvaraju se pa pitanje šta onda?
...u racionalnoj državi bi se od 6 milijardi km pdv-a nešto i vratilo u liku sufinansiranja takvih trgovina...znači, podrška ljudima u potrebi, podrška domaćim proizvođačima...al za takvu ideju treba bit j­ebeni "genije" i usput treba j­ebat sve po spisku kojekakvim "ne talasaj" šupcima koji bi spriječili realizaciju plana.
Commie, - ljudi u potrebi, domaći proizvodi; često su ovako ili onako izvrgnuti ruglu. U najmanju ruku, ko što ti reče: ko ih yebe. Nisu prividno u istom košu, ekonomski, ali vrlo su povezani. Genije tu treba, nego šta. Domaća privreda, silni pdv, podrška, poticaji, stimulacija (kako god hoćeš, nazovi), ali varijabla- đe sam ja tu, eheheh. To će nas dokrajčiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
MOŽDA SE SE SDA SMILUJE NAD SIROMASIMA! MOŽDA, OBEĆALI SU! A OBEĆANJE JE KAŽU, LUDOM RADOVANJE. SVI SU IMALI POZITIVNU PRIČU DO OKTOBRA. SADA SVI ŠUTE, ZABAVILI SU SE OKO RASPOREDA NAMJEŠTAJA I OKO TOGA DA OZNAČE U KOJOJ FOTELJI ĆE KOJI GU**NJA SJEDITI. DABOGDA DOBILI HEMEROIDE OD ONAKO SKUPO PLAĆENOG SJEDENJA! i NE SAMO HEMEROIDE! MOŽDA KADA SVE TO SREDE, MOŽDA SE PRISJETE DA IH JE IPAK NAROD IZABRAO, ALI SAMO ZA SVOJU PROPAST. KAZATI ĆE: "KO ŠIŠA NAROD, I ONAKO SU ONO SAMO OVCE." TAKO NARODU I TREBA. SAM PAO, SAM SE UDARIO. ONI SU TAKO MERHAMETLI, PUNI BRIGE ZA ČOVJEKA. SVE ĆE ONI TE PRODAVNICE DA ZATVORE, JER IM NIJE U INTERESU DA SE TAMO PRAVI GUŽVA I DA SE JAVNO POKAZUJE KOLIKO JE USTVARI NAROD SIROMAŠAN.
...da si malo bolje obratila pažnju na fotografije predizbornih skupova, vidjela bi "koliko je sati"...dodaj tome stranačke uhljebe i rodbinu im, i eto ti stabilne biračke baze na principu polupismeni + uhljebljenjem zainteresovani.
commie.15th, jesam, obratila sam i znala sam koliko je sati. Sve sam znala unaprijed kako će se sve odvijati. Jedno samo nisam znala i nadala sam se do posljednjeg trenutka, da će izbori biti poništeni. Ali nisu pništeni, cirkus je svoje predstave odigrao do kraja. Klovnovima se nisam smijala. Bila sam tužna. Ta ogromna uhljebljena mašinerija zajedno sa svojim uhljebljivačima, čuva socijalni mir. Znali su oni štza rade. Da se nisu ovoliko osigurali davno bi puklo.
Narod se brine o Vlasti, oni su najbitniji, a ne o sebi. Narod zna.