Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da organizujete nekoliko tura aviona, i deportujete ih u maticne zemlje, ionako dolaze iz drzava u kojima nije rat.
@IzTuzle Nemaju dokumente, vrate ih sa aerodroma i u matičnim zemljama. Naprave se budale, granične policije ih samo opet strpaju u isti avion i vrate nazad.
Ovdje pomaže samo brzo izdavanje izbjegličkog pasoša i radne dozvole, te ih odmah preko biroa inicirati u radnu integraciju. To sve onda poslat u rudnik da šljakaju dvije smijene za 700 maraka - otići će oni puzeći iz BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nek idu dodiku ili neka ih on vrati vucicu .... da su ove budale iz policije UsK pametne i blokiraju kanton prema manjem entitetu i ne daju da ulaze migranti, samo vracaj miletu pa neka on onda razmislja ... ali budale ne znaju nista ... drze se politicara i kako oni misle a misle o novcu samo ...
Vjeruj da bi Mile to po kratkom postupku zavrsio, sve ih protjerao. Bake ih voli i zeli, tako da neka ih kod njega u avliji.
@x1111tayson ... migranti su vaša braća po vjeri, tako da jedino mogu biti smješteni kod vas na 23% dijela bih.
Kako li smrdi u njihovom šatoru??? 😷
I treba bagru protjerati ali potpuno van Bosne. Maloprije idu 4 migranta trotoarom pijani i dobacuju djevojčicama. U prostoru dužine 50 m vidio sam ih 9. Biće svašta.
_-___
Ma nas sve, zajedno sa migrantima treba jebati. I federaciju i rs, do zadnje guzice!
Sve te migrante fino smjestiti u Medeno Polje, u B. Petrovac, to je interna stvar USK.Pošto sve u ovoj državi djelimo na tri dijela podjednako, podijelimo onda na tri dijela podjednako i odgovornost prema migrantima i smještaj za njih.Sramota je da je sva ta migrantska problematika vezana za Bošnjake, a gdje su Srbi i Hrvati, žive li i oni u BiH, zašto žele da samo Bošnjaci brinu o migrantima, kao da se to njih ne tiče???
Ove izbjeglice će, vrijeme će pokazati, moći tražiti da postanu konstitutivni narod u BiH.
Pa bolje je kupiti sa migranima jos unutra i uzimati mjesecnu stanarinu od 30.000 EUR, kolika je i sada.
Vratite ih u Srbiju, od tamo su dogmizali
Ma goni tu mafiju što dalje od grada.
poslati kucama
vratite ih u Sarajevo oni su sve i poslali za Bihac sve izbjeglice
"BIRA" JE KAO STALJINGRAD U 2 SVJETSKOM RATU KAŽU OVI IZ IOM-a BRANIĆE JE DO ZADNJEG EURIĆA A KAD TOG NE BUDE ZADNJA LINIJA JE MEDENO POLJE.
Vlasnik Bire je u talu sa vlasti uzimao dnevno 15.000 KM od IOMa. Sve su to šupci koji mole Boga da kriza potraje
Evo prilike za SDA ratne profitere, dobra vam je ovo investicija....
lijepo sam vam govorio uputiti oma zahtjev zemlji iskazane ciljne emigracije svakog migranta da ga primi oma, ako neće oma dat po milju maraka svakom (iz budžeta države bih) i smjestiti ga na avion u matičnu zemlju. svaki dinar eu koji primite po osnovu njihovog naseljavanja koštaće nas milon.