Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS je dobio milione od Grada da obezbjedi godišnje karte za studente pa iste koštaju 50KM. Naizgled super stvar i garantujem da je veliki broj studenata jedva dočekao ovakvo nešto ali GRAS je ustvari u studentima vidio zlatnu koku! Kako? Ta ista godišnja karta od 50KM važi do kraja godine bez obzira kad je kupljena a uslov da kupiš tu kartu je potvrda s fakulteta da si upisao novu akademsku godinu. Tu potvrdu su fakulteti počeli izdavati ovog mjeseca jer je ak. godina tek počela pa nam ta karta vrijedi do 1. Januara kad ponovo treba izdvojiti 50KM za narednu godinu. Sve u svemu, ponovo je GRAS skontao kako da nas lagano zavali i zaradi a NAROD OPET ŠUTIIII
Pa ovaj sarajevo-x com dno je najgoreg dna.... ...koja nepismenost .... nelogicnost u ovom tekstu ... malo obratite paznju na to pisete i prezentujete nepismeni majmuni!!!!!
sta zna stoka nepismaena...primitivci..Bilmezi..oktobra..halo
Malo su se s.j.e.ba.li!
Valja OKTOBRA