Komentari (709)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ekipa... Sanela je bila odličan novinar, a kad je trebalo, u ratu, bila je patriota. Za Jusku se zna da je bio specijalac sa prve linije fronta. Doktor Kravić je legenda odbrane Dobrinje. Zanu ne treba posebno predstavljati... Dobro je ovo Fahro posložio. Pobjeda je zagarantirana.
@PerAsperaAdAstra pobjednicka ekipa!!
@Mirzolini Garant si ti kriminalac pa poznajes druge kriminalce.Nema ti druge.Ne sudi drugima dok ne vidis sebe uhljebu SDA -ovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je najbolja lista. Lista ljudi koji su se dokazali u svom poslu i sada žele donijeti stabilnost i našem napaćenom narodu. Samo naprijed i neka vam je sa srećom!
ovo je najbolji moguca lista,napokon smo dobili kvalitetan kadar!!
S obzirom da je ovo jedan od onih članaka kojim upravljaju SBB-ovi botovi, pitao bi ih kakva je zarada od tih aktivnosti pa da i ja zaradim poneku marku? SBB na čelu sa gospodinom Radončićem je jedina svijetla tačka na bošnjačkoj političkoj sceni i jedina koja ima potencijal da Bošnjacima omogući zasluženu pravdu i mjesto koje im u našoj divnoj BiH i pripada. Naprijed do pobjede🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀. Evo je li valja tekst? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sve bi to bilo lijepo a da da je istina,prvo to su uhljebi koji bi na drzeavne jasle,politika u BiH je pos'o amerikanaca a ne nas ,valjda je to jasno,sistem je propao,ne moze da funkcionise jer je tako napravljen a oni bi da mijenjaju nesto,hahahaaa,sve su to jazavci koji mahalaju bezveze,al da ih drzava placa
SBB=STRANKA ZA BOLjE BOGAĆENjE
A ŠTA BI BILA SDA? STRANKA DRUMSKIH ANARHISTA?
@BOSNJACKlpreporod SBB + SDA = PONOVO PUŠIONA
Najkvalitetnija lista ,SBB do pobjede.
https://avaz.ba/vijesti/bih/396435/prema-velikom-istrazivanju-valicona-radoncic-i-sbb-prvi TOLIKO☝️
kepec SBB JE UZ NAROD SPUSTI SE MEDJU NORMALNE LJUDE POSLUSAJ KOGA PODRZAVAJU. BICE TI JASNO ZASTO SBB POBJEDJUJE☝️
Cuj procurile informacije iz sbb kao da je sbb u rangu Pentagona a ne jedna trecerazredna politicka stranka. A i klix postaje providan sa ovakvim naslovima.
Je li to onaj Fahro sto mu Ramiz guzio Azru
malimravu ime ti sve govori mravicu jedan drkadijo
DODIK-COVIC-RADONCIC
Pobjednicka lista 🍀🍀🍀🍀
VC ministar predvodi ekipu.Jadnicak jedva sklopi dvije rečenice iz tri pokusaja, bruka nas,pa on glavni. Jadne li stranke i smeća.
Sanela "flauta" Prašović? Mrziteljica SDA jer ju jedan uvaženi član kresao i obećavao brak a onda otkačio? Šalu na stranu za nositelja liste postavljaju ženu koja je zavela oženjenog muškarca, upitnog obrazovanja? Nadam se da će glasači prepoznati njene moralne vrijednosti koje su u skladu sa vrijednostima šefa stranke.
Ja ovo vidim kao novu generaciju uhljeba.
Slabo karali SDAovci pa prešla u SBB
VC ministar, a ostale da ne komentarisem. Nego moram priznati da sbb ima najjacu mrezu botova na klixu. Svi profili aktivirani skoro istog dana i svi recituju iste komentare.
Ovi SBB botovi svi pravili profile isti dan :)