Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...da hitno provedu odluku Ustavnog suda BiH u takozvanom “predmetu Ljubić” u vezi sa Domom naroda Federacije, kako bi se omogućila neometana provedba izbornih rezultata i formiranje zakonodavnih i izvršnih vlasti na svim nivoima..." Šta li him ovo znaći??? Šta kaže Arnamut, šta kaže Džaferović, šta kaže Bake???
Svi osim rusa: Zabrinuti smo Rusi: Nismo zabrinuti Incko: Haj, vodim vas na ćevape...
Samo da znate da vas mašinbravar gleda iza oblačka
Koliko se sjecam, nikad nije bio prioritet bh. politicara ili medjunarodne zajednice osigurati ravnopravnost gradjana u BiH-od 1995. godine. Svi su bili saucesnici u mitologiji “konstitutivnih naroda”.
Dakle, glavna stvar sprovođenje odluke ustavnog suda po apelaciji Bože Ljubića. Ali ne na svim nivoima,kako reče sud. Principijalno i pravično,nema šta.. :)))
Jbt kakva smo mi drzava kad 22 godine nakon rata jos imamo vijece za provedbu mira. Syebase nas nacionalsti, strani placenici, domaci izdajnici, podobni uhljebi, korumpirani politicari, narod koji glasa, narod koji ne glasa,, talovi, grebatori uz budzet i ostali. Ulozi incko protestnu notu i ozbiljno iskazi zabrinutost da nam bude bolje
koliko ce ovaj put trajat formiranje vlasti nakon izbora.. hocel se obet obarat rekordi??
Ima li gdje konstutivnih naroda, ja nigdje ne pročitah,da nisu ukinuti.
Ovakvo nam je stanje jer kod nas vlada zakon straha po metodi zavadi pa vladaj.Svako se nekog boji, ti njega, on tebe, mi njih, oni nas, vi njih, oni vas.. taj strah je svugdje prisutan na razne načine.Treba znati da je strah jedan od najvećih čovjekovih neprijatelja, strah čovjeka sputava ako ga obuzme, on onda nije miran, slobodan, opušten, Zar se treba bojat koga osim Boga? Treba izaći iz tog straha, paranoje.. vidite kako nam se političari ničega ne boje a kakvi su..
Djikan dodo narusava mir u BiH vec 15 god. provocira sa odcjepljenjem tako da bi isprivocirao bosnjake. Dodje 2018 i na kraju nista od toga propade nada njegovih brdjana koji mu i danas vjeruju iako je i sam rekao "sanjam da srbija i republika srpska budu jedno" znaci samo pusti snovi.
Opet zabrinut a"?
Nista od PIC-a, hajmo razlaz.
Prevedeno na narodni jezik glasi: Nastavite i dalje sve po starom,pljackajte i otimajte od naroda sto vise. Incko nastavi uzimati 25.000€,ponekad budi malo zabrinut.
Gradjani su razocarani i zabrinuti, sto je PIC opet i ponovo zabrinut i nista drugo.
okaci ti to macku o rep. Jer svi imaju koristi od ovakve Bosne i Hercegovine zasto bi to mjenjali..
Drugim rjecima, jednostavno receno: pc ima status u BIH isti kao i svaka mjesna zajednica u nekoj opstini.
Od te vase zabrinutosti mi ovdje nemamo nikakve koristi.Da Inzko radi svoj posao kako treba onda bi blagovremeno sankcionisao Laktaskog vepra za nepotrebnom nabavkom dugih cijevi a iostale sa ratno - huskackom retorikom i podrivanjem drzavotvornog uztroja zemlje i njenog omalovazanja a uredno uzimaju place i sve ostalo sto im zapadne za oko.