Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta jeproblem, zar ne mozete tako i politicki da vodite dijaloge?
@podstanarxxl Dragan čestitao Tuki i sad opet nekima nešto smeta. Da nije čestitao isto bi im smetalo.
Bez obzira na sve dislajkove i zle komentare koji ce uslijediti, izrazavm veliki respekt za ovaj gest D. Čovića. Mi MORAMO traziti najmanji zajdnicki sadrzilac i forsirati ono sto nas spaja, nikako drugacije. Moramo uvidjeti da je puno vise takvih momenata ne go onih drugih. Iskreno podrzavam SVE aktivnosti koje nas objedinjavaju, koliko god bile i kurtoazne! Amele, tebi kapa do poda, majstore
@ledolomac I tebi za ovaj komentar razuma. Nadam se da ima mnogo vise ovako razumnih. Respect.
Čestitao mu preko kr... Čović je jedna hinja koja jedno radi drugo misli. Neka ode na neku utakmicu fudbalske reprezentacije BiH a ne da Hrvatske. Hrvatska je ipak za njih matična zemlja a ovdje ima više prava. Gdje je tu logika.
Dr. ? Jel fakat? ??????? .....
Kako samo glupo to zvuči šport....pa jel teško napisati normalno SPORT,u čemu je finta?Mislim da i samom Čoviću je glupo to kada piše,ali to forsira zbog politizacije.
Svaka čast sport je sport
Lijepo, jako lijepo od Covica. On je politicar i covjek koji razumije duh BiH i s kojim se moze graditi i unaprjedjivati zivot I suzivot na radost i zadovoljstvo svih naroda i ljudi dobre volje koji cine ovu nasu lijepu, ali pomalo nesretnu domovinu u kojoj se uvijek cijepaju nekakve dlake, umjesto da ukljucimo zdrav razum i dobru volju, te pokazemo vise razumijevanja i prijateljstva jedni za druge.
Đaba se uvlaćiš bošnjama. Neće ni na sljedećim izborima glasat za tebe
cijeniti dobre poteze, osuditi loše poteze kod svakog političara. to bi trebao biti neki metod razmišljanja građana a kad vidim dole komentare povraća mi se
Nas Dodik zeli Tuki sve najgoreee
Dzaba si posao, ni na sjedecim izborima neces pobijediti 🤣🤣🤣 🇧🇦🇪🇺🇺🇸🇧🇦🇪🇺🇺🇸🇧🇦🇪🇺🇺🇸🇧🇦
@ Dubravko Iz logora Heliodrom si izvodio zarobljene Bosnjake na prisilni rad u tadasnji Soko, politickim mahinacijama si izbjegao izdrzavanje kauen za privredni kriminal i sad imas obraza da cestitas Amelu Tuki za uspjesno pretstavljanje BiH na svjetskom atletskom takmicenju. LICEMJER Covic.
@Dubravko nece se mi kandidirati
Želim ti dobro zdravlje i svako dobro. Poselamio te je moj ahbab MIlorad Dodik! Dr. Dragan Čović"
Hahhaha, "Dr."... How yes no...
športski jel?
@Alexios Velež je osnovan kao Radničko Športsko Društvo.
Trebamo se naučiti govoriti sa poštovanjem. Moramo biti spremni na međusobno uvažavanje i dijalog bez "figa" u džepovima. Tada bi sve bilo puno bolje
eto vidiš Dragane.kako je to lijepo biti insan.Šta je tu umotano u celofan o tome sad nećemo.samo plaho fino napisano. Još samo ako ostaneš ovakav ..💕
Skuplja "Doktor" glasove za naredne izbore kako bi se neki bošnjo-ovca zeznuo pa zaokruzio njegovo ime i njegovu stranku, ee banana državo..