Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu bagru bi bilo sevap otjerati iz bih
PIC je klasičan primjer one stare poslovice: Gdje je puno baba ...
"Da se suzdrže od blokiranja ili opstruiranja provedbe izbornih rezultata zbog uskostranačkih interesa i da budućnost ove zemlje i njenih građana ne budu njihovi taoci." Ako Hrvati nisu u mogućnosti izabrati predstavnika iz reda Hrvata onda su građani Hrvatske nacionalnosti taoci Veliko Bošnjačke politike.
Selam raja 1dis ovde ovo mi je 26 aktivni profil na klixu mozila opera i krom lagano picim imam komp od 2000 maraka znaci leti a on spava kad i ja spavam samo komentarisem dnevno ostavim tri milje komentara sa svih profila zajedno znaci najjaci sam
Jel opet onaj ruski kurvin sin izdvojio mišljenje ili ima nešto sporno ?
Meni je mrsko sve ovo čitat pa samo da pitam ako neko zna:jesu li izrazili zabrinutost i naglasili čvrsto opredjeljenje?Jer ako jesu znaću da ima nade.
Pica piški..
nisam politicki lider ali bih volio i mene pica da nazove...
Postavite vi šiftarima visokog pretstavnika i recite im da nemaju pravo da se odvoje od Srbije, pi*ka vam materina,, dočekaćete i vi u svojim zemljama zlo kojestenanijeli drugim narodima!!!
Samo karat Bosnje i to je to...
@BHRealnost2018 Kao i vi 81,3% tzv BiH