Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukrali 20 miliona
ko je ukro?
@maksim Ljude koje zaradjuju na tudjoj bijedi treba pobiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jako lijepo.Mi iz SDA se nadamo da ce u bih stici još 100.000 migranata da ih mi udomaćimo.Dobit ce mo još para OD EU.TE PARE TREBAJU NAMA I NAŠEM BAKIRU DA OBNOVI SDA I DA PUNOM PAROM KRENEMO KA OSTVARIVANJU EUROATLNSKIH INTEGRACIJA.NAŠ CILJ JE UVESTI I ZAPOSLITI JOŠ 100.000 MIGRANAT A BH RADNU SNAGU POSLAT PO EUROPI.BIT CE JOS PARA ZA SDA...MIGRANTI ČEKAMO VAS!
BiH postaje tampon zona za ove ekonomske migrante
@Diplomatic300 Nazalost ce vecina ovih sto su ti lajkali misliti da pises ironicno... a slucaj je da ti to klosaru ozbiljno mislis
20 miliona od EU i ono sto se dalo za siromahe prije Bajrama, zekat i vitri. I u cemu je problem? Zanimljivo je da se niko iz IZ jos nije pojavio i pomogao migrantima. Islam nas drugacije uci.
Vozio sam se tramvajem . Zena dade migrantu 10 KM... mislim se e budalo .. drzava toliko prima a ti dajes .. stvarno je narod u Bosni poglup.. politicari uzimaju pare na njihovo ime a narod ih finansira
20 miliona, za nova auta, stanove, vile, babine sinove i kcerkice... a narod i policija nek se sami bore.. Svaka vam cast.. a budale ce opet da glasaju za vas kao i zadnjih 25 godina.
Jos dok niti jedan migrant nije bio u BiH Bakir je vidio priliku za novu pljacku poput one Srebrenicke donatorske pljacke. Nista nije ucinioda bi sprijecio krizu u svojih 23% jer se ocekivao novac za pomoc migrantima. O tome sam pricao jos prije godinu dana. Trazit ce on pare i od arapskog svijeta.
Sta bi sa onom milijardu od putarina. Ovo je sitna buranija. Neznaju lopovi u bosni ni sami koliko su bogati.
Šta je bjednih 20 mil u odnisu na 20 Milijardi donacija koje su nestale, svaka nam čast al smo lopovi.
Pročitajte koliko su novca dobili SDA kriminalci zbog migrantske krize. Ispravka krivog navoda.
Kako to da tzv.predsjednik predsjednistva BiH nije upoznat o tom novcu?Objerucke bi prihvatio migrante na svoje imanje
Nije nego 24,6 milijuna eura!
vreća za našeg Bokira, sve se na to svodi...
Slabi guzovi u ove na slici
@TefikNabijach2 šta slabi bruda, eto je ko hrast od pete do glave. Vjerovatno ima na stomaku 5 šlaufa po 3kg.
sto znaci da moze ovdje doci i raditi ko sta hoce. ministarstvo je vrlo sposobno. ko dom penzionera.
Jeftino su vas kupili, na hiljade imigranata sto se biju, otimaju, ubijaju, siluju za 21mil KM lol to nije ni 10mil EUR, koje moze jedan covjek potrosit a kamoli drzava, a sad vam ostadose ti imigranti.
pravoslavci i katolici pokrali sve pare!
Ko to pare krade ko to šalje migrantske brigade ?