Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u izgradnji puteva nego u tome što kažu da će te novce usmjeriti u gradnju puteva pa ih kasnije preusmjere na popunjavanje rupa u budžetu i za plate armiji svojih vjernih uhljeba. Prikupljeno je do sad 8 milijardi KM od akciza. Gdje je taj autoput ??? Nema ga. Gdje su pare ??? Nema ih. Preusmjerene. Nestale.
Ili Scepo Radoncic, koji je naravno glasao za ove zakone, preusmjeri pare u Crnu Goru. I ocekivati od njega i njegovog ministra saobracaja da prave puteve? Nevjerovatno je koliko su neki ljudi u Bosnjaka naivni.
@sandokann Znaci, Dodika usvajanje akciza spasava jer je zaglibio u dug?!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nije korektno reći da je prevagnuo glas konkretne osobe. Prevagnulo je njih 22 koji su bili za uvođenje akciza, Ne može se sugerirati da je ta žena sama donijela zakon o akcizama, jer zakon je po parlamentarnoj proceduri donijela većina u Parlamentu. Mnoge odluke su donesene sa jednim ili dva glasa više i nikad se nije postavljalo pitanje ko je "prevagnuo", jer je odluka parlamenta, a ne pojedinca.
slažem se ali njen glas je podposebnom, paznjom kao prvo Citavo vrijeme je bila izričito.protiv ,sto je i prirodno jer je opozicija ,i njen glas je krajnje nerealan ,ja nisam siguran da je ovo stav.cijelog HDZ1990
E je.b.iga kurva iz koje kakvih interesa nije do sad glasala, a znamo kako hrvat zabija noz u ledja provjereno iz iskustva, opet ove jade iz opozicije nasjele..
Strpite se narode do proljeca pa kad sume ozelene i lisce se moze jesti
Strpite se narode do proljeca pa kad sume ozelene i lisce se moze jesti
Sad znamo ko je papak, Al eto .Najveca tragedija ,kod ovog Kr edita "za izgradnju infrastrukture je ,sto lovu ni vidjeti necemo ,Graditi Ce Auto ceste stranci ,a nase firme propadaju.,,to je. Najveca tragedija,Jos samo da nam Arapi pocnu graditi autoceste
FIno sebi screenshot uradite i okacite na zid, na ogledalo, na celo hebeno pa ih kaznite na sljedecim izborima!
Jeste li ljuti na Dianu Zeleniku. Ja nisam. I ko god hoce od vas da se kaldi po 100EURa da ce Diana glatko uci u sledeci saziv parlamenta.
uzela 100 tisuća € , Pohlepa je oprobana sigurna metoda U BIH
Vlada je danas također na vlastiti zahtjev razriješila jednog člana Upravnog odbora Agencije za bankarstvo FBiH i Parlamentu FBiH predložila da na ovu poziciju bude imenovan Slaven Zelenika (sin Dijane Zelenika).Ako se neko pita zasto je Dijana Zelenika promijenila misljenje.
Ne baljezgaj gluposti. Nema sina.
Jel to istinita informacija
Svim navedenim hebem sve redom, od kolijevke do groba......
dabogda ga rak izglodzo ko je god glasao za.
Ovo nema ni u Afričkim ili šta ja znam kojim "zemljama"... Ali Dianin komentar je najjači "možda nam dođe IKEA"!!!!!!!!!!!
Hahajajj jaja Ikea komentar je Vrh ,Cuj to treba nama zenama
"Za ovaj zakon su glasali zastupnici SDA, SBB-a, SNSD-a, HDZ-a BiH i HDZ-a 1990" Evo vam prilike za koga da NE GLASATE na narednim izborima.
nije no glas avaza
Ovo su vam izdajnici, na čelu sa Čovićem, Dodikom, Izetbegovićem, Radončićem, Krišto, Džaferović, da i Zovko! Čestitamo Novu Godinu i pride poskupljenje struje i svih goriva! Ko izda on je Pizda ( karakterna osobina, nije psovka)!
@Regulator1 - WI Wigi i europska bratija ništa nebi mogli, da nije domaćih kolaboracionista. Sve isto kao i 1941- 45! Samo sada postoji i 2018-ta. Zašto svi šute kada se spomene da u Izborno Zakonu treba Član u kome se regulišu VANREDNI IZBORI? U sadanjem zakonu toga nema. Zato je bratija na vlasti " sigurna" bar četiri godine!
Je*i sirotinju opet. Kako su krenuli samo će se političari moći voziti s autima jer ostali neće imati.