Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god da bude obicnoj raji se isto pise.Boli nas urac vise za sve.
sve sami muslimani.... neko bi još posumnjao da je u pitanju nacionalizam po vjerskoj osnovi utaborijo ovu grupu bezveznjaka... e svašta...
@Dollar isto kO i u demokrTskoj i mutikulti Federaciji i njenim kantonima.Nemozete naci Srbina ni za lijeka.🤣🤣🤣🤣
@Dollar bilo je prije muslica samo SDA nece vise da daje podstucaj za to.Valjda su bankrot.A Srbi nedaju nista dzaba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gle'aj demokratije, gle'aj odbora, komisija, radnih tijela!!!! A kaže Bosna i Hercegovina je nezavisna i suverena država, u kojoj postoji Brčko distrikt i dva entiteta u kojoj su narodi i građani konstitutivni i jednako zastupljeni na cijeloj teritoriji!
@archi_a u Tuzli, Sarajevu.... Na dva doktora jedan je srbin, na 5 prodavačica 3 su srpkinje, na 5 profesora 2 su srbina, na 10 direktora 4 su srbina, na 3 frizerke 2 su srpkinje, na 5 policajaca 2 su srbina, na 10 konobarica 7 su srpkinje, na 10 fudbalera 5 su srbi itd.
I ne, nemam problem sa tim, samo naglašavam razliku između normalnog i nenormalnog, mitomaskog, zadojenog!
Pozdrav za nezavisnu Republiku Srpsku iz Hrvatske Republike Herceg-Bosne