Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li Radoncic da je napravio kardinalnu gresku s ovim bolesnikom Arnautom? Jadni mi valja slusati jos 4 godine o "bijelom hljebu". Covjek nista nije uradio u mandatu osim sto je uspio sebi osigurati jos jedan kompenzacijski mandat i uhljebiti zenu na Aerodrom. Nijedna stranka nema goreg i nesposobnijeg podpredsjednika.
@CSISarajevo *ebo ti drzavu u kojoj je neko poput nesposobnog Arnauta podpredsjednik i poslanik u drzavnon Parlamentu.
@CSISarajevo I opet 10.000 milja za porodicu Arnaut-Bagaric iz drzavnog budzeta. Pih tugo moja, nisu ni za motike da kopaju krompir kamoli za pozicije na kojim se nalaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad vidim Sebiju i nekolike ostale zenske facr nebih pozelio imati zensko dijete
@mileopanak Ne bih ni ja musko kad vidim Arnauta 🤣🤣 sve u svemu los odabir i gradjana a i kadrovske komisije koja je postavljala ljude na kompenzacijske liste.
Sebija heroinaaa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jebene kompenzacijske liste! fuj! pojavi se mlada osoba koja dobije više glasova od samog Nermina Nikšića ali neeeeee ne ide to tako u demokraturskoj BiH... ne ne
ma sve lopovi
Umjesto liste gomile uhljeba i uhljupa bolje da ste nam objavili ko od njih je stručan i sposoban za to mjesto.
Lana Ikebana (Lana Prlić) ... Svakakvih spodoba u politici...
kolko su glupe balije izabrali vlaha iz sdp i nase stranke hahahahahaha
Samo praviti vlast bez sda! Najvise se bojim da ce se Zeljko Komsic dogovoriti sa sda i hdz i tako pokopati svoju stranku zauvijek! Moguca je vlast na svim nivoima od kantona nagore bez sda;a licno bi na mjestu sdp BiH isao i sa Covicem i sa Kukicem i sa Dodikom samo da se vise izbaci sda iz vlasti i makar 4 godine da ne gledamo likove poput Campare,Kaplana itd.
Lana je moc
SACEKAJTE DA VIDIMO STA CE BITI... AKO NE -NJEMACKA!!!!
100% 👌
novih zastupnika? Ista smeca vec 20 godina. Plate po 5 milja vozaci auti mobiteli odvojen zivot dnevnice svi troskovi bijeli hljeb zaposljavanje familije blize i daljnje. ovce vi glasajte iz tora beeeee beee meeee
Halid Genjac ponovo u parlament. Duže je poslanik neg Muhamed a.s. što je bio.
Da je sebiju obuc ko obicna zena da se obuce nebi valjala ni biciklo da prislonis uz nju
Sve su to obicna gofna sve do jednog
gdje su gospoda Arapovic..vala mi je drago sto je sbb propo makar sda bila na vlasti
Koliko ovi kostaju mjesecno?
a šta bi s juskom, zar nije on najviše glasova osvoojio u SBB-u?