Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad skontas Kukicu zena predsjednica Suda, ej moj Alija jedi i napravio drustvo i drzavu. pa gori ste od cetnika SDA olosu
Ovo je opcinski sud u Sarajevu, ne u Banovicima...sto ne znaci da ce biti ista objektivnije sudjenje ahaha
I dodje krezoubi balijanderi da glas ovoj mafiji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odvratnih faca Boze dragi, hranili su svoju djecu s tim novcem koji su otimali... pa ovi nisu nista bolji od Smrka, Minke i Vestice !
He, he, he. Ne mogu da vjerujem da ovo radi SDA! Ne bi to oni. Narode, eto vam SDA i njihova borba za narod!
Safet Bibić, dugogodišnji zaposlenik u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, zaposlen na poziciji glavnog tehničara na Klinici za ORL, član Nadzornog odbora KJKP Pokop d.o.o. Sarajevo, član Upravnog odbora Javne ustanove Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo, član Upravnog odbora JU KS Zavod za zaštitu zdravlja studenata Univerziteta u Sarajevu i v.d. predsjednika Nadzornog odbora Terapijske zajednice Kampus Kantona Sarajevo.. Ovo je PLJAČKA svjetskih razmjera !
hebe se nama za evropu, imamo mi svoje standarde pa nek se oni nama prilagođavaju :)
Sto me sj...baste ja taman skupio pare
FUJ SDA FUJ FUJ FUJ!!!!!
Treba kazniti i ove koji plaćaju da budu zapošljeni. Nije to bijeda koja ima toliko novca da se ugura na mjesta za koja ni uslove ne ispunjava. Sa tim parama bi mogao vlastiti biznis pokrenuti i pošteno raditi... ali zašto kad može platiti pa i na poslu nastaviti da leži, jer zna da ga neće istjerati...
Ništa ih ne opravdava ali zapitajte se: koliko su ovoga uradili u ime Bakira, Zvizdića, Konakovića...pogledajte gdje su uposleni njihovi članovi porodice?
Kakva je ovo drzava kaznjava ljude koji su zaposljavali HAHAHAHA
Ne zna se ko postenije izgleda od ove trojice :D
Nadam se da ste zadovoljni vjerni glasači vašim izborom.Da su vas besplatno zapošljavali ja bih vam halalio ali ispred vaše djece uzimali su zadnju marku,a vi ih izabraste s nadom u bolje sutra. Haram vam bilo.
OVO JE ZLOCINACKA HOBOTNICA.OVO SU CIGLE IZVADJENE D SE KUCA URUSI.
ovo je najgori nacin rusenja drzave,unistavanja njenih najboljih sinova,blacenje zrtava koji bi trebali dobit posao,u stvari ovo je ista sprega dobro inlitiranih KOS-saradnikaa,te na ovaj perfidan nacin ruse sve sto bi moglo doprinijeti boljem sutra bosnjacima,i drugim iskrenim patriotima bih.ljudi nije ovo samo korupcija-lova,varate se ovo je strogi nalog kako unistiti sve sto nosi napredak,isto kao i pala tuzba-revizija.malo dublje promislite.
zivim za dan kada ce propasti ova zlocinacka tvorevina i organizacija zvana SDA!!!!
Uvesti smrtnu kaznu i sve povjesati... Djeca su nam se pocela ubijati zbog ovih idiota....
Sjeme im se zatrlo lopovsko, svimaaaaa...