Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halooo jel to vodovod
Metropola. E jado i bijedo. Metropola a vode nema. Svjetske metropole od 20 miliona stanovnika nemaju redukciju vode a Metropola Sarajevo od 200hiljada ima. Konakovicu, dodji za premijera i rijesi ovo. Sarajlije ovo nisu zasluzile, kao ni ovakav nikakav GRAS.
zaboravio si rec da je ovo SDA usrala
boze dragi kakva prcija od zemlje - i treba da nas zovu Fekalistan, Sadakistan itd -- najjadnija zemlja u Europi
10 godina navodno nesto pravite ,do sad bi kompletnu vodovodnu instalaciju mogli odraditi u cjeloj BiH da se o tome radi. Ko zna sta mutite,vjerovatno se podzemni rezervoari za privatizaciju vode spremaju . Uskracujete gradjanima osnovno ljudsko pravo na vodu!
PJS2 - raspitaj se ko je glavni dobavljač materijala KJP ViK-u!
Drži vodu dok majstori odu,cccc
pa sta se cudite,znate li da smo proglaseni za najjadniju drzavu
http://rs.n1info.com/a358929/Vesti/Vesti/Svecano-otvaranja-septicke-jame-otkriva-sumornu-istinu.html
šta imaaaaa popravka???