Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci, Hrvati i Srbi nemojte biti glupi stvorovi koji žive u mržnji i zlu, pomažite jedni drugima, surađujte, ostvarite pozitivne ekonomske i socijalne kontakte, osudite zločine i zlo prema čovjeku, svakom njegova vjera i ubjeđenje jer crkva i džamija imaju mjesta i neka ide u njih ko želi! Niti Isus a.s. niti Muhammed a.s. nisu napadali druge ljude i vjernike, a borili su se protiv zla i zlih ljudi!!! ŠIRITE MIR I ČINITE DOBRA DJELA!!!
Bake ko dijete u vrticu...mazni igracku pa moli boga sa te ne provale ako te provale svali na drugog... tako i njegpva zena i svi njemu bliski... Zasto? Zato sto to rade tako 25 godina...seoske varile i.propalice...pa dokle ce ovaj narod viti ovca i vjerovati nekome kome ni rodjeni otac nije vjerovao?!!!
bakir se zbijo uz erđinu prangiju.
Dok dođu izbori...Izbaciti SDA I SBB sa vlasti, pod hitno !!! I izabrati nekog umjerenog ali prije svega patriotu Hrvata u Predsjedništvo !
Scepanova faca kao Sicerova,jos jednom zabija noz u leda Bosnjacima....
Hajmo ovce zbor i svi u svoj tor
vidjece sda koliko ce glasova dobiti, mogu samo od onih nepismenih.
Smrt aktuelnoj vlati, sloboda narodu.
Bogami spominjete probleme gradjana isto kao da ih redovno rjesavate.Vi nam ih stvarate a ne rjesavate nista.Vecina ljudi pljuje po SDA a redovno iz godine u godinu glasa za njih.Kako licemjerno.
Kako ovaj radoncic radi na rusenju drzave, sad i javno
Postupci”dečka od Gusinja”,debelo me podsjećaju na”kladuškog babu”.Koji licemjer i izdajnik.S njim Simatović i Stanišić upravljaju iz ćelije u Hagu
Fuj bem ti bosnu u kandaharu bolji zivot nego sa ovim govnima na vlasti i sa jos glupljim narodom koji preko 20 godina vjeruje ovim kriminalcima sposobnim samo za bogacenje sebe i sebi bliskih...
Svi su isti lopovi
Šćepo najveće zlo bošnjaka...zasto? zasto sto sada prilazi čoviću i dodiku koji imaju za cilj razbijanje bosne i hercegovine.
Ebem ti lidera i prdačine pobježe raja sa vlastitog ognjišta
Ja bih prije rekao da pocinje zabijanje nozeva u ledza dosadasnjim glasacima a i opomena za naredno glasanje pogotovu za Scepa najveceg ratnog profitera kako po prvi put u javnosti sinoc definisa uvazeni general Muslimovic u CD -u