Bakir Izetbegović na Krugu 99
0
"Probleme BiH će riješiti ljudi koji je vole"
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti šta od zlatnih kašika?
Zivis u pogresnoj drzavi. Ovo je drzava koju su napravili Hrvati, Srbi i Bosnjaci. Ako bi ti na silu mjenjala ustav i uvela nekakvu diktaturu nove nacije za to moras poceti novi rat.
pošto su mi izbrisali komentar,da se ponovim:ti Bakire i tebi slični voliš ili vi volite BiH ko Mubarak Egipat!
pa da se od onih prisutnih metuzalema lafo intelektualaca nijedan ne baci cipelom na ovo izdajničko go/vno glavni neprijatelj naroda je ova krmad crvena koja je na radnickom \"univerzitetu\" (večernja škola!) podobijala svoje smješne titule i raširila pipke
@WEST MOSTAR \"A KO JE VOLI ????? THR END BIH !!!!! POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA\" Sretan Put, znas gdje je granicni prelaz za Hrvatsku; ne zaboravi pasos..^^
Nekad lijepu i laganu Bosnu i Hercegovinu,ste vi glupi politicari doveli do toga da je niko vise ne voli.hvala
pa kreteni - nista nisam pisao uvredljivo, a obrisali ste mi komentar koji sam danas ovdje napisao o bakiru. ne da ste majmuni, vi ste najobicnija nepismena grupa idiota, papci i najobicnije smece. brisete komentare koji ne odgovaraju vasim misljenjima, ne dozvoljavate da se javno napise bilo sta negativno o vasim ljubimcima i nalogodavcima. gadite mi se, vec dugo vremena sa-x je postao najobicnije novinarsko smece. papanluk i nepismenost vlada sa-xom.
Kakva stupidna izjava. Ovaj veze nema sa politikom
Neznalica kao otac.
Vole i Srbi i Hrvati BiH (probaj ih otjetrati iz BiH), ali ne takvu kao Bakir i kompanija. Neće u kalifat i to ti je. :))) Ne lažimo se!
Ko je voli? Ti je voliš IZMETbegoviću? Mrš!
JA bi samo da priupitam jesu li dosle KASIKE cekam vec dugo a u zurbi sam pa reko ima li KASIKA
Nekad sam sa curom setao parkom i slušali sony vokmen pa smo polomili slusalice. A sad...sad sam ozenjen :(((
G-din. Bakir zaista i odaje sliku ambasadora dobre volje. Sto je vise takvih politicara to su i nasi izgledi za stabilnost a zatim i duboku unutrasnju transformaciju bolji i realniji.
A KO JE VOLI ????? THR END BIH !!!!! POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA
Kavovac - Vilovitica - Kavobag To su bile zamišljene granice, Međutim, Danas nigdje Bosanaca i Hercegovaca..... Kavovac-Vilovitica-Kavobag ideja nije ostvarena ?
I TO ZLATNA ocu mojuuu KASIKU i tacka kmeeeee kmeeee kmeeee heljp basniaaaaa heljp