Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je to oplodio kerušu pa o njoj stihove klepa :-)
ja i dalje ne razumijem kako možete podržavati boga koji može bez problema dozvoliti da umre na hiljade, u nekim slučajevima i na milione ljudi.
Ja i dalje ne razumijem kako možete podržavati naučnike koji su stvorili nuklearno oružje i pobili milione ljudi.
Pa zato sto Bog ima drugaciju filozofiju od ljudi, jer isto tako mozemo reci kako onda moze uopste biti ziv neko ko Ga psuje ili Mu se ne pokorava. Bog nas je ovdje ostavio da zaradimo onaj bolji svijet, a na ovome je sve iskusenje. Allah iskusava ljude imecima, sinovima i daje pouku onima umom obdarenim...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Molimo sve zaposlene na budzetu,telekomu,elektroprivredi da svi doniraju po 100 maraka i pomognu ovom narodu,a ne da gledaju samo svoje guzice
OVAKO JE ALLAH UZVIŠENI KAZNIO NUHOV A.S. NAROD, NEVJERNIČKI, KOJI SU SE ISMIJAVALI SA ISLAMOM I ALLAHOVIM PROPISIMA I NJEGA U LAZ UTJERIVALI... "Pa smo nebeska vrata otvorili vodi koja je neprekidno lila, i učinili da iz zemlje provru izvori, pa su se vode sastale, kako je bilo i određeno. A njega smo na lađi nosili, od dasaka i klinaca". (Kur'an, El-Kamer, 11-13)
Bla bla bla bla bla
Nuhov narod je u potpunosti potopljen, ovo što se nama dešava je samo opomena, jer da je kazna davno nas ne bi bilo. Ove poplave će vjernicima ojačat vjerovanje a nevjernicima samo povećat nevjerovanje, nažalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Boze, pomozi svima.
ZAŠTO SU NAM SE DESILE POPLAVE? Zato što nam se djeca ismijavaju s namazom i islamskim svetinjama. Zato što se naši tinejdžeri ismijavaju s djevojkom koja u društvu kaže: 'Elhamdulillah!'. Zato što nas Bošnjaka ne klanja 90 posto i više, a ne posti 75 posto i više. Zato što se među Bošnjacima nalaze najveći islamofobi !!! Zato što nas rat nije opametio i što smo, čast izuzecima, postali još gori! Zato što po Sarajevu podižemo kipove Allahovih neprijatelja i najavljujemo podizanje novih - klasična višebožačka svijest predislamskih Arapa. I zato što psujemo Boga na svakom koraku, a nisu nam mrske za opsovat ni druge islamske svetinje. I zato što pljujemo po svome da bi se dušmanima dodvorili, a oni se nimalo nisu promjenili - uvijek će nastojati da nas istrijebe i eliminišu sa naših vjekovnih ognjišta !!! I zato što danonoćno činimo harame, poroci nam postaše slast, a nepokornost Allahu i Njegovim propisima smisao života.
Redovito nastaviti uzimati terapiju, po mogućnosti povisiti unos..
Vjerniče, hvala ti na govoru. A sada dokaži svoju vjeru pa pomozi svim tim ljudima. "Vjeruj i ČINI dobra djela" - to te Kur'an uči.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)