Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ni ja baš nevolim Zlaju (neznam zašto bi ga volio ili ne) ali najmanje je on kriv za stvari koje su se dešavale i dešavaju u BIH. Zašto ste 15 godina glasali za ,,nacionaliste\'\' koji nisu ništa radili na boljitku svih naroda nego su gledali samo svoje đepove. Što su to bolji Čović, Tihić i Dodik ili Silajđić, Bosić, Ljubić, Krišto, Špirić????Šta su to oni uradili za ovu zemlju ili za svoje narode????
To je Zlajina vlast ha ha ha ha, nesposobni Zlatko ponovo dokazuje svoju nedoraslost da dobije vlast. Pa za njega je samo opozicija iz koje ce bezbjedno da laje po onima na vlasti.
Jadne li drzave.
samo se krepati mora
Može. Čim se Zlajoglu skloni i prestane omalovažavati čitav jedan narod smattrajući ga maloumnim i nesposobnim da sam sebi izabere predstavnike, bit će izabrani članovi Doma naroda iz županija s hrvatskom većinom. Dotada ne. A vi probajte nametnuti, pa ćemo vidjeti kom opanci, kom obojci!