Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ekstra ideja! :)
Ova je Burzička brat bratu zaradila bar 20 godina teske robije.
Pepe sime a I shane kine mA
ponekad pomislim da su javne kuce postenije od naseg pravosudja.
Ja sam završio tehnički fakultet 75 godine,tada izuzetno cijenjen i plačen,u moje vrijeme je samo ono što smo mi smatrali a vidjeli smo, pravo su studirali ako se to može tako nazvati samo istinski propalitet iz gimnazije i svi su odmah u roku kao diplomiorali dobili posao čak i stanove pdmah.Zato me nimalo ne čudi ovo što se događa ljudima
Jao smijurije, Dalidaaa, spavas li mirnooo
Klix treba ozbiljno da se pozabavi fenomenom mržnje koja se godinama hronično provlači kroz opciju komentara. Užasno je UŽASNO čitati(ko čita) da ne može proći naj naj naj običnija vijest(politika, kultura, zdrava hrana, muzika, sport..) bez pominjanja balija, četnika, ustaša, Dodika, Bakira, Čovića, Karadžića, sda, SDS, SDP.Uradite nešto ljudi, spasite portal i zdrav razum.
@mralen slažem se, ali dijelimično. Postoje određeni likovi koji počinju vrijeđati bošnjake. Normalno da ja prvi neću prešutiti takvu uvredu i onda sad ti lijepo mene staviš u isti koš sa umno bolesnim četaljima.
Originalno nema sta...dao je ideju mnogima....ima da tuzilastvo zatrpaju tortama
Alesevicu trebao si joj umjesto ruze na tortu zalijepiti👃i pakovanje kisnih kabanica mozda bi onda i malo promijesala mislim po ladici.
Radili ili ne sudijama/tuziocima ce svaki mjesec da na konto legne 2500+ maraka i zato bolje onda ne raditi. Ali obzirom da moraju ipak nesto da urade onda se uhvate laksih predmeta.
Mi cekamo pravdu za tesku saobracajnu nesrecu od 2005 godine,sud prenatrpan kazu,mito ne damo
@vibrator i ja cekam od 2012...
Ništa novo sve je to normalno u Kantonalnim Kneževinama.
Ma dug je put do punoljetstva, puno če se još torti pojesti....
Džaba jarane nemaju oni obraza!!!!!