Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte Vi vozacima plate kako treba ili ce oni protestovat blokirat vas majku vam vasu
predsjednik udruženja privrednika Jablanice ima vozni park od bar 200.000 KM i kaže neće moći ovo izdrzati
@roleks blizak SDA garant??? :D
@roleks Plate 450BAM !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obustava do 30 min. Tunel se mora urediti
Jedete govna, treba vas pendrečet
Samo u ovoj banana drzavi ima da se obustavi saobracaj na magistralnom putu a ne obezbjedi alternativni put. Privrednici zbog toga mogu tuziti izvodjaca radova .
treba uvesti puno lokalnih željezničkih linijia
Samo nam mazi oci.Minimalno sat vremena zadezavanja ce biti.A kasnije i vise.Alternativu ne razmatraju jer nemaju ideju i para .
Pobuna zapadnih hercegovaca jer će kasnit roba za Sarajevo, u zapadnoj hercegovini mjesečno mogu jedva šleper prodati kolko ih ima, a Sarajevo valja samo kad treba pare uzet.
Čemu tolika frtutma ? Rješenje je tu, samo ga treba uočiti: mnogo aktivnije korištenje raspoloživih potencijala željezničkog prijevoza (putničkog i teretnog) tokom radova na ovom tunelu. Ovo što rade privrednici i poduzetnici mi jako liči na bunu drumsko-prevozničkih lobija koji, već godinama, ne dozvoljavaju razvoj željezničkog prometa.
@A350XWB ovo... Lobisti (bus i kamionska mafija) su zajedno sa SDA uništili Željeznice FBiH, umjesto da sad imamo dupli kolosijek između svih većih centara u državi, pa bi nam bilo svejedno koliko dugo rade tunele i mostove na ovoj napaćenoj magistrali.
pa lakse bi im bilo poravnat ovo brdo da ga nema nikako nego rekonstruirat ga.
Može li beka kronologija kako su postali uspješni u poslu
To ti je, nećete vi blokirati tunel, mi ćemo.
ZHZ firme na aparatima
Ima li kakva obilaznica za putnička auta iz Ostrožca preko mosta pa da se izađe u Jablanicu?
ma kakvi
Koliko se sjećam već su ga rekonstruisali prije nekoliko godina, bili su i tad veliki zastoji, čekalo se, potrošile se dobre pare i nakon rekonstrukcije tunel je bio u lošijem stanju nego prije. Ne treba to ništa dirati...to je samo pranje para na ovom kokuzluku, bolje da kupe vakcine
Naravno, imaju i pravo jer nema alternativnog puta pa će zastoji za sve biti kao i u Vranduku. Ako već hoće da skrhaju te pare na renoviranje tunela mogli su sačekati još godinu, dvije dok ne prođe koridor 5 C pa to onda uraditi. Mada ja ne vidim nikakve potrebe da se pare bacaju na taj tunel koji će biti ubrzo lokalnog značaja
Kakvo rekonstrukcija Crnaje, tri puta pokusavali nikad nista napravili nisu. Ako hocete raditi (krasti) na Crnaji, napravite novi tunel (cca 100.mil.€), ugradite se 10% (k'o Ajnadzic) i svi sretni. Kakve crne rekonstrukcije treba da dvije godine do Mostara tj. Do Sarajeva dolazimo preko Foce :@