Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire, fadile, džafere, jel vas stid vašeg nerada nereda i politike?
Dan 52. U Astra Zeneci i dalje provjeravaju Fortinu i Vranićevu biografiju....
Vucic djaba dobiva ove vakcine da testira na narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast komsijama iz Srbije!!
Propadaju vakcine jer Srbijanci nece da ih prime. Svejedno, svaka cast na pozivu!
Svaki koji ide u srbiju pi vakcinu bolje mu je da se ne vraća
Tugo moja, prolaze nam dani...
Tuzno mi je ovo napisati ali Bosno stidi se... Tri glave nas vrte u krug i previse vremena SARAJEVO TREBA NA NOGE!
Svoj bagri sa BH politicke scene predlazem da odu kod PRAVOG LIDERA Vucica na instrukcije i da mu se ponizno zahvale u nase ime.Vucic je 2014. donirao inkubator vojnoj bolnici u Sarajevu.Hvala jos jednom.
Vala, ko nasjedne na tu priču, nek tamo i ostane!
Jesu li to oni privrednici koji su htjeli angazovanjem sindikata i sindikalnog novca nabavljati vakcine za svoje radnike (toboze zabrinuti za njihovo zdravlje) ? Hahaha...
jeli stvarno se mislite vakcinisat?
Vala iskreno Vucicu svaka cast. Dodo babo igre ce od njega obezbijediti za one sto se ne vakcinisu u Srbiji iz RS-a. Ako treba i platiti nije problem, jer vidimo da se u ovoj plemenskoj zajednici Zulu nista ne radi. Jos ona Sefiku samo fali stap sa perijem i lobanja na stolu da gata.
Ona Bocu prima na Sokocu
Privrednik sam, vlasnik kompanije koja radi već 20 godina. Nisam vakcinisan-hronični sam bolesnik "ubio se za korone". Ne pada mi na pamet da svoj status koristim i vakcinišem se mimo svojih radnika. Prklet bio svaki onaj ko drugačije postupi. A Srbija zna šta radi...Za razliku od naših bosnanskih blenta..
Pogresno si informisan, ili nisi shvatio tekst. U svakom slucaju, veliki promasaj sa toliko iskustva.
I Fikro je privrednik
Vec vakcinisani. Dalje.
Hvala Srbiji. Sve stranke na vlasti, ubijte se nesposobni idioti.
Masovna vakcinacija u Srbiji nije samo za građane Republike Srpske, tako da slobodno svi iz Federacije BiH mogu poslati online zahtjev i odabrati mjesto vakcinacije.