Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurni prostori za igru na otvorenom,namijenjeni zdravom rastu i razvoju djece su uvijek pozeljni,ovo je jos jedan odlican projekat opcine.
Drago mi je da se stvaraju povrsine za djecu,a istovremeno i bolji uslovi za njihovo odrastanje,vjerujem da ce i roditeljima mnogo znaciti.
Najbolji nacelnik najbolje opcine i zavrseno s tim, gledamo vas ponovo naredne 4 godine u jos boljoj i jacoj utakmici.
Vrlo vazno za sve jeste bas ova izgradnja igralista za djecicu, to ovi zloslutni ne znaju iz drugih stranaka jer samo kupe sebi pare. Ulaganje u djecu u obrazovanje i sport je nesto najbitnije. Mozda ce bas neko dijete sa ovog igralista postati vrhunski sportista.
Hvala Opcini Centar na ovakvim projektima,znacajna sredstva su ulozena u izgradnju novih i obnovu postojecih igralista na podrucju ove lokalne zajednice.Radujemo se jos jednom novom igralistu.
Treba uvijek izlaziti na teren opipati sta je najpotrebnije, gdje ima puno djecice. Tako i ovdje na kromolju ima dosta djece a i bilo im je potrebno jedno igraliste. Svaka cast.
Lijepo je vidjeti da se vodi briga o potrebama nasih najmladjih i da je centar dobio jos jedno djecije igraliste na kojem ce malisani kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.
Ovaj dio nase opcine je bio zaboravljen od strane svih vlasti, ali kako je nacelnik dosao sve je procvjetalo.
Igralista su stalno potrebna i uvijek i iznova se radujem kada vidim da se za djecu grade i prave novi kutci za igru i odrastanje,To su slike i sjecanja koja zauvijek pamtimo i cuvamo u nama.Odrastanje nam je svima obiljezeno na neki nacin-jednima ratnim desavanjima,drugima neimastinom evo ovdje i sada za nasu djecu to ne mora i nikako ne treba biti slucaj.Nasoj djeci treba da ponudimo sve ono sto mi nismo imali i ovakve investicije su uvijek pun pogodak
Kromolj je naselje koje konstantno raste i postaje sve brojnije i vece.Samim tim i djeca se radaju i rastu na tom predjelu.Javila se potreba za izgradnjom djecijeg igralista i prostora koji je siguran i namijenjen upravo i samo djeci.Hvala Opcini Centar na svim investicijama koje se ticu naselja Kromolj i u ime sve nase djece i roditelja-vjerujte da ste pogodili u srz i stvarnu potrebu nas gradana tog dijela grada
Puno je posla uradeno na polju sanacije i izgradnje djecijih igralista na podrucju opcine Centar.Naselja koja nisu imala i kojima su nedostajala sigurna mjesta za djeciju igru su dobila igralista i vise njih-svjedoci smo.Zalosna je jedino cinjenica da se vecinom ta igralista ne cuvaju,da se bahate pojedinci u njima,da se opijaju delinkventi i sta se sve ne radi.Ali eto-Opcina je ulozila sredstva i imala dobru namjeru sada je do nas naroda kako cemo i koliko cuvati ono sto nam je poklonjeno
Opcina Centar radi i gradi ova djecija igralista bas da budu namijenjena i sa svim mogucim atestima i provjerama sprava i svega sto se tu ugraduje.Od podne obloge do rekvizita sve je proslo provjeru i sve je sigurno za upotrebu.Sve pohvale za do sada uradeni posao,a po ovom pitanju ga je bilo jako i mnogo.
Ciciban igralista su projekti koji je realizovala opcina jako uspjesno,i za svaku su pohvalu.Mala raja ce uzivati u njima,i iskoristiti ih za najljepse uspomene!
Drago mi je da se privode radovi na izgradnji igralista,koje ce mnogo obradovati malisane i koji ce zasigurno uzivati u njemu!Samo radite i gradite💪💪💪💪
U igralista i parkove treba uvijek ulagati za bezbriznu djecju igru. Svaka cast Opcini Cantar. Vrijedno rade na takvim projektima!