Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko nas vodi Boze dragi!! Ko glasa za ove izrode!!?? Ko je toliko glup i slijep pored očiju!??
@Muha9941 Genocidno pleme pati od Turskog kompleksa. Nije cudno sta got da urade, svoje pravo lice i narav pokazali su u ratu.
Sa lijepog posla ginekologa, Halid se prihvatio politike umjesto pi*ke. A bio bi tako blizu izvora života... on se bavi ustavnim promjenama.
Kenjac će napokon nešta da radi!!!
Znaci Halid je lik ... to je LIK ... THE MAN ... pa cojk sve radi majku mu pa kako stigne ... nikad nista napravio nije, al uvijek je tu negdje sa svojom spicastom facom
ROGATICA BLUZZ S HALALOM II KAŽU SAD JE MODA I BOLESTAN BITI, DINO NIJE MISLIO APAURIN PITI.OTKAD ODE ZUKA NASTALA JE TAMA, SADA NIKO NE ZNA ŠTO IM SPREMA DAMA.SVI SU PUNO KRALI, A NA ĐUMI BILI, TRAŽILI HALALA, NIJE KUĆI BIO, UTEKO SA BRAVĆETOM U VOGOŠĆI SE SKRIO.NESTALO JE VODE, KAŽU KRIVE CJEVI, DINO NAM SE PREPAO NA TEHVIDU SE SRELI.ĐABA BRATE BRADA, TESPIH I HALALI, LISICE SU TVOJE ZOVU IH EZANI. REF: OTIŠO SI ZUKA, OTIŠLA JE GLAVA, SADA PENDO S TORNJA DRŽAVOM NAM VLADA.
ko je halid nakon halida?
Vama su to izgleda največi problemi u državi a proteste najavljuju skoro svi
ROGATICA BLUZ, POSVEĆENO BRATU GUMENOJ GLAVI OD JEDNOG NAPAČENOG BOŠNJAKA, KOJI GA JE BRANIO U RATU, A U MIRU POSTAO ŽRTVA SISTEMA VODIO JE MINDER KO BUKVIĆ KORDOBU, JEDNOM MU JE BUDIMIR SPASIO SLOBODU.IMAO JE VIZIJU VJEROVAO SVIMA POSTAVIO KLOŠARA DA MU IGRU ŠTIMA.VOLIO JE BIHOVO, TREBINJE MU MILO, NIJE ZNAO STATI KAD JE VRIJEME BILO.ŠČEPO GA SE PLAŠIO,VIDJEO DA SMETA, GUMENI NIJE SHVATAO DA PO LEDU ŠETA Ref: OTIŠO SI ZUKA,OTIŠLA JE GLAVA,A SA TORNJA PENDO DRŽAVOM NAM VLADA
Jaro ne znam ni šta si napisao jer se dernjaš pa mi se zbog toga nije dalo ni čitati. Možda si nešto i pametno rekao, ali ja sam ti svejedno udario minus.
Neće niko omesti SDA u zapošljavanju, obećanje je obećanje.
Kad ce vise sarajlica i kuku u 'apsanu odvesti?
Cuj privremeno. Jel to treba da ocekujemo da ce se vratiti. Svasta
Mister Glova, Glova..... što bi rek'o Shaggy
nije posteno amir je za sve iz sda krao
pa pobogu kad če i tom Gencu doći kraj, čovjek je ostrario u politici. Samo sa funkcije na funkciju a napravio ništa. Doduše plata kapa i sve pogodnosti, gdje će on i njemu slični prepustit nekom drugom mlađem svoje mjesto- ni u ludilu.
Nemoj Halide, samo sekretare hapse !!!
svaka cast,dedo!!!!!
svaka cast,dedo!!!!!