Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste barem pokositi da se ne provlacite kroz sto siblje i rastinje.
naucili si oni u selu kroz trnje se probijat
ovo ce biti prica godine! jedva cekam :)) !
Poceli radovi a ceka se gradjevinska dozvola -_-
Čuj građevinska dozvola se čeka nakon svih silnih obećanja, pa bar se ona dosad mogla izganjati. ma mrš
Jadna ta zicara dok je gradi firma "dzekos"
lako je baljezgati na tastaturi covjek obecava, ali i ocito ispunjava, sto da se max ne podrzi toliko pozitivna prica ba?
@seherrajvosa zato seljak zna samo kukati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sama da neko neupucava snajper!?
lahko je tuđim k.rcem gloginje mlatiti.
Može li išta proći a da se ne spomene ta izlizana floskula multietničnost? Što se tiče žičare, već 20 godina slušamo "uskoro"..dabogda sćeri, da i od ovog bude nešto.
Sad je pitanje hoće li dobiti dozvolu???
Bice ovaj projekat provucen kroz nekoliko izbornih kampanja, nisu budale da zavrse brzo ko sto su vijećnicu zavrsili.
Ja cirkusa fol izasla dva lika u prslucima i sljemom. Satro nesta mjere, razgledaju, i da bi jos veci cirkus bio cekaju neku gradevinsku dozvolu
ma ja posto inace kad se gradi to samo doneses ko lego kockice i naslazes...pa koliko je shiddi cekao na dozvole, park safet zajko, jbt ko da je to kod nas neka novina...
Svi projekti zahtijevaju vrijeme, strpljenje, odricanje, trud, rad, podršku, koju nažalast najmanje imamo u svemu što radimo u našem gradu. Svaka čast na svemu urađenom povodom ovog projekta do sada!!
A gdje je kamen sto ostade kad se srusi stanica... vrijednosti 300.000KM? Je li Skaka? Dze su pare, ko vikendicu izgradi?
hhhaahahahahahhaha a jesi napacen sta je rec...procitas li ti svoje budalastine prije nego ih podijelis s dunjalukom
Ne možeš ti protiv fočanskog lobija. Šta god kreneš da uradiš moraš preko njih a ti sam a njih hiljadu u Sarajevu
Sad dok se dozvola izda.potrosice se pare..onda ce opet biti problem pare i tako ukrug naredni 5 godina. ..da su Arapagosi u pitanju sve bi bilo spremno za 12 sati..ali.....
naredniH.
Ovako nešto bilo bi prefektno za Fortica Adrenalin Park u Mostaru... Nedavno pročitah da vi Sarajlije imate jednu extra...treba nama!!!
samo mladi ljudi mogu donijeti promjene! skaka svaka cast!