Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svirepa ubistva u Srebrenici i Bratuncu se nebi nikad smijela zaboraviti. Svaki bosanac bi trebao procitati "Satanski Sinovi" Seje Omeragica da zna sta ga ceka u slucaju rata i nikada vise da ne bude spreman.. Sjetimo se i Sretena Radica i Slavoljuba Bucaline, financijera zlocina u Bratuncu. Sjetimo se na kakav svirep nacin je ubijen Ramo Karic Krljo, a ubio ga je Milan Trisic-Rocko motornom pilom, ... da isjekao ga je motornom pilom
bezuba hahah sa brkovima hahah jao jesu vam ga suknuli svaka im cast rud gulit u 90 minutu a sto jest jest istina boli ,znaju ljudi bili u srebrenici pa vidjeli one izrode koje su i sami balijski satro"djenerali" prodali da se izrodi ljudskog roda ne kote i da se zatre svaki trag poturicama...
kako ima glupih ljudi... "adi" i "hood", pa valjda je za zlocin kriv onaj ko ga pocini ili "policija" koja ga vidi i ne sprijeci. predajnik na majevici se ne moze poredit' sa deblokiranjem srebrenice. prvo treba cetnicima suditi za pocinjena nedjela, onda holandjanima & company zato sto su sve to pustili da se desi a realno su mogli sprijeciti. tek onda pogledati ulogu ABiHa.
Adnane, kako to mislis i od nas? Od mene nisu, a od tebe ne znam!
I po meni ulogu BH vlade treba istraziti u slucaju Srebrenica. Pocetkom 95 ABiH osvaja neki repetitor na Majevici a nema se snage za probijanje do Srebrenice.Kako to?
ma i onog smrada butrosa galija i onog jasusija sto kaslje jobo im ja mater izlapljelu. sva ta govna treba pronaci i sudit im prije nego sto riknu
majke srebrenice su prodane i od nas a i od svijeta..istini treba pogledati u oci Bonus...nekad nije lijepa ali...
Adi da bi ovdje iznosio neke stvari moras imati dokaze! Mrznja nije dovoljna! Majke Srebrenice dobro znaju koga treba tuziti!
zna li neko stranicu gdje se vidi kojoj organizaciji i na koji rachun se moze uplatiti skromni prilog za finansiranje tuzbe BiH protiv SCG na Sudu pravde u Hagu. --------------- pogledaj na www.walter.ba ima tu link
Govno bih joj pojeo.
ova ribica je bas slatka
Svaka cast! Treba iznijeti svaku istinu i boriti se za svoja prava.
zna li neko stranicu gdje se vidi kojoj organizaciji i na koji rachun se moze uplatiti skromni prilog za finansiranje tuzbe BiH protiv SCG na Sudu pravde u Hagu.
Majkama Srebrenice, osim Holandije treba te tužiti i neke Bosanske generale, npr. Rasima Delića i slične koji su vas prodali i koji su dok ste vi ginuli i bili ubijani u Zenici se raspravljali oko bezveznih stvari i kojima u tom trenutku vi niste bili ni na pameti i koji su u ratu dok je svijet umirao od gladi imali veće trbušine nego sada u miru i koji su se napljačkali i obogatili na vaš raćun.
i treba tako. konacno