Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasajte za mene da bi meni bilo bolje...
Lagumdzijin spin savjetnik, sto je D.Cameronu u VB radio kampanju je rekao da je ljudima najbitnije mnogo govoriti, a nista im ne reci...
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Moj govor ne treba aplikaciju, a mislim da bi zvučao otprilike ovako: Dame i gospodo političari...odite svi lijepo u finu strinu, a povedite i svoju užu i širu rodbinu. Hvala!
Ako političari odu u finu strinu i povedu uzu i siru rodbinu nece onda radit Bh Telecom, elektrodistribucija, voda, kanalizacija
VPkomentator, To i jest njihovo,ostalo je ničije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne treba bolan aplikacija :D Sve što nam govore je ' za bolje sutra ' al' yebeš ga - ovim političarima što to govore je odavno taj dan svanuo.
da nije žalosno, bilo bi smješno ! ovakve govore slaša naš narod a onda prepričaa kako shvati ....a to je niđe veze.....pa gleda drugi dnevnik i isti govor shvati drugačije ....i tako 20 godina........
svaka cast
Ako niste jeli kavijar glasajte za mene ja ču vam reči kakav je.
Za koga glasati? za koga? u Zemlji koja je prva po korupciji u Evropi. U zemlji u kojoj moj otac visoko obrazovan nema radnog staza, jer ne moze doci do posla bez 10 000 KM. Ne znam za pojam 'plata' mojih roditelja a preko 20 mi je godina. U zemlji kojoj studiram po neadekvatnom planu i programu, u zemlji kojoj ne vidim buducnost, U zemlji kojoj su sve stranke lopovske. U zemlji kojoj cu akoBogda imati samo vikendicu. Nemam snage da se borim na salterima sa neškolovanim vukovima koje je postavio glavni vuk. Nemam snage da se borim sa policajcima koji ne smijiu zaustavit babine sinove, nemam snage jer je korupcija sve unistila...al imam pravo otici i jedva cekam. pozz SDA.SDP.SBB.HDZ.SNSD itd.
Smijem li malo slagati ?
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Majorizacija da se nastavi, ostalo ukinite
Sve ili ništa.
Mi nista ne obecavamo i to ispunjavamo...
dragi gradjani, ne glasajte nikako i tako ce mo uštediti nekoliko miliončica svake dvije godine, a s druge strane znate li vi koliko je to novca, koji je potreban glasačkoj mašinjeriji.
E svaka čast onom tko je prikupio ove frazetine koje slušamo decenijama u nepromijenjenoj i ekstremno neorginalnoj idiotski ufuranoj floskularnoj formi...
Mogli bi mladjani Lijanovici da vjezbaju, oni ce uskoro da budu politicka elita.
Dame i gospodo, samo ujedinjeni mozemo graditi drzavu.
sve letim pa zapinjem :)
"dame i gospodje, gospodo i gospode"
Sto bi Combe rek'o"Glasajte za nas" :)