Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno samo radari, samo prekršaji...a BiH gora od Kolumbije...
I trebaju biti. Saobracajna situacija nikad gora.
bit će love za 8rku trebali su 8 radara
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Al fakat ludilo je stavljat radar na autoput. Koliko nesreca je bilo na autoputu u prethodnoj godini? Zanemarivo mali broj. Cak i da nema ogranicenja, OK je. Al nije prihvaltjivo divljanje i voznja preko ogranicenja u gradovima i mjestima gdje se krecu pjesaci. To MUP-u moj dragi treba da bude vas prioritet - zastita pjesaka u saobracaju.
Zar ne bi bilo normalno da postave radare na statistički najooasnija mjesta, sa najvećim brojem nezgoda i isl?
Skines aplikaciju radarbot i miran si.
bolje na Kiseljak onda
Znalo se ovo prije pola mjeseca. Cak sam i pitao zna li iko za ovo. Ne vidim svrhu, nego da se slije u budzet vise para.Pred tunelima je 100 km/h, ali na iskljucenju za Sarajeva iz pravca Zenice je 70!!! Halo 70km/h na autoputu. Pa kad se nadje peglator koji vozi tom brzinom zacepi petlju totalno.
hebes svijet u kojem ti neko oduzme pravo kretanja jer si iso 5 iznad ogranicenja
radari su dobra stvar,ja bih postavio radar svakih 100 metara,ali nije u tome problem,šta je sa kretenima koji voze po gradu i imaju po nekoliko hiljada km kazni,šta je sa tatinim sinovima koji voze bijesna auta,ništa,znači ovi kao i več postojeći radari su namijenjeni za normalnu raju koji će preči dozvoljenu brzinu za desetak km/h ....jbg
jbtt u DE dio autoputa neravan, zakrpe, nema ogranicenja, pojedinci voze 250 km/h. Kod nas 100km autoputa, potpuno ravan, ogranicenje na 100, 110 + radari hahaha. ybm li vam mammicu kamatarsku.
Bolje da ih nauce kad im se crveno upali da stanu sa autima , poslije kriv pjesak.Radite sta trebate
Dosta ljudi znam da skidaju tablice kad putuju na duze puteve kroz bosnu, izgleda da je to najpametnije.
Koje bespotrebno bacanje para Svako danas u kolima ima sistem za registraciju radara Glupost stoljeca
Ni Njemačka ih nema.....
Svaki dan placas koristenje autoputa koji je narod akcizama svakako platio, al opet malo.. Ponasanje policajaca katastrofa, ukradu ti auto mozes zaboraviti za njega nikad nikome nije vraceno.. Ali dobro radar je tu da bude sve sigurnije, koja suplja.
Koja je ovo budaletina izmislila Pa ovoliko radara na 20 km duzine puta postaviti Koji ce vam kurko onda auto put Trebali ste ostaviti one kaldrme i po njima se nije moglo voziti vise od 40 km na sat Nekazem da kamikaza ima i da treba njih kaznjavati Ali zakon mjenjajte smislovi
Стефан Твртко је био 'краљ Срба: Босне и Поморја'. У титули Стефана Твртка није било Бошњака. Питам се зашто?!
Prikupljanje ličnih podataka preko radara se vrši nezakonito. Sakrijte tablice ili ih skinite, a na kraju krajeva nemojte ni registrovati vozilo. Budžet BiH dobija samo 0,4% prihoda od registracije vozila.