Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudskost iznad svega
Tribut to Sharan Mi smo matični brojevi brojevi računa, nema nas i nikad nas nije ni bilo, samo ti se sniloooooooooooooo ououououou...
Zenica apaurin jedan molim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
spasi jedan život, spasio si čitav svijet
Svaka cast. Pouka politicarima i drzavnom vodstvu je sljedeca: Uvedite obavezno sluzenje vojnog roka ponovo, jer je to jedini nacin da se omladina spasi, da kada su najranjiviji ne lutaju po ulicama i ulijecu u probleme nego da kroz vojni rok nauce se disciplini i steknu radnu naviku.
Sluzio sam na Kosovi :D bravo kralju ;)
Bravo, bravo momak, tako se pokazuje humanost.
Lava Cecila niko nije mogao da spasi !?
Bosnjak !!!
Bravo momak,ovo je primjer kako treba,jer dok je spasavao djecaka nije razmisljao ko je sta je ciji je,dok vecina ovdje nije bitno koja je tema,samo gledaju nacionalnost,zato i nema suzivota.vozdra
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Elvise, svaka čast na hrabrosti! Spasio si jedan život. Ne mogu ni zamisliti kako se ti poslije svega lijepo osjećaš. Vjerujem da si ispunjen pozitivnom energijom, jer si uradio veliku i humanu stvar. Drina je lijepa, ali je opasna. Žrtvovao si se! Bravo!
Da je *ebo mačku bilo bi 800 komentara zgrožavanja ili da je ubio Eustahiju Brzića to bi tek bila prava priča.
Svaka čast vojniče! Svojim hrabrim djelom služiš kao uzor Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.
Svaka cast Elvise
Armija BiH ima srce
ne rise srebrenko
Ovo je vojnik. Svaka čast mladiću. Da li će neko ovo u vojsci zabilježiti i dati momku neku nagradu, unapređenje ili nešto slično mada nema nagrade adekvatne za ovakvo djelo koje može dati čovjek čovjeku ? Bojim se da neće jer na položajima u vojsci su mamini sinovi, kukavice, kmice, licemjeri i osobe sumnjive prošlosti.
Aferim ljudino!
Svaka čast, Allah te nagradio, a i one koji te obučavaju da spašavaš. Znam dosta likova koji su vojnici i svi su nekako dragi i žele pomagati, vjerovatno ih tako i obučavaju. Vojska je jedna od rijetkih pozitivnih stvari u ovoj državi. I još da dodam za razliku od gore navedenog, oni tamo anamoni iz onog tamo entiteta svoje vojnike obučavaju mržnjom, a to se vidi na njihovim fb profilima.