Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju rodio se mis!
Babuka je jedan jedini ...nase korumpiramo tuzilastvo a jos vise pripadnici pojedinih organizacija mogu samo da mlate praznu slamu... i natpisi pobjegao hahhahahah ,,Naser Kelmendi ne bjezi ni od kog ,to da se zna Jedan je Babuka
Ebi ga, nije SDP, ali nije ni SDA, i tamo se vise vole kumati sa Srbima nego sa svojima, prema tome, dodje na isto.
SVI SMO MI LIJENI MILIONER!!!
da mi nije fahre i avaza ne znam sta bih
NEKO MU DOJAVIO A ON POBEGO..
da nece bosnjake cuvati i postovati SDP - ova policija srpskih ratnih zlocinaca, ma SDP ti je ko jedna proleterska akcija nestanka i terorsanja Bosnjaka i muslimana, lagumdzija planski postavlja srbe na sve kljucne pozicije drzave i njenih institucija za nestanak konacni svih bosnjaka, Bosnjo ko uvijek naivan, sljep i previse zatucan da vidi dalje od svojeg nosa sta mu rade lagumdzija i ostala srpska bratija ! sto SIPA ne terorise i pretresa BUNKERE I REZERVE droge i municije u LAKTASIMA , smjete li ? SIPA ?