Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro ljudi ima li ijedna sluzba za spasavanje od viteza prema krajini da aktivno radi po pitanju zastite i spasavanja ? Ovo sve oko Sarajeva,pa ima i u drugim dijelovima BiH snijega isto.
prije neki dan kad je trebalo na pljesevci spasavati migrante nide nikoga
Bravo !!!
Ahahahahahaha Kad Mujo vozi helikopter onda znate da je zavrsio osnovnu skolu
Lovacka drustva su bolje irganizovana id njih...
ZA ZIMU SPREMNI
Obzirom da FUCZ ozbiljno podbaci svaki put kad stvarno zatreba, najbolje ih je raspustiti a ako im je do vjezbanja da mozda sami sebi teretanu uplate. Iz dana u dan samo vjezbaju a provala za provalom kako krenu u akcije. I jadni ovi iz EYOF-a ako im je ovo najbolje sto ce imati. A ovo su danas bili nadljudski napori ako se bude javljaja gdja Kovac :)
ponos Državnih institucija OS BIH